Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD

Otevírací scéna s jezírkem a ruinami byla, před těmi 19 lety, nádherná. Všem, co na ni měli stroj, a že jich nebylo mnoho, padala brada. Ale jak z toho krásnýho, high fantasy, tolkienovskýho, prosluněnýho záběru. Se svěží travičkou korunovanou bílým mramorem zrcadlícím se v azurovém jezírku. Mohli udělat tuhle hnědou sépii, to nepochopím. Proč ten nahnědlej color grading? Vždyť teď úvodní scéna vypadá jak postapo Oblivion po nukleární katastrofě. 

• houmrhoumr

super aspon bude co hrat az konecne dojedu kcd2

• Lukyz

Hm, těším se na všechny libůstky UE5 jako traversal a shader compilation stuttering, doskakující assety, textury 😅🥳

• lito

otázka je, kolik ti bylo, když jsi to hrál :D Ale máš pravdu, taky si moc dobře vybavuji, když jsem poprvé vyšel z vězení a všude ty lesy, krásná voda. 

Rád si to dám znova😍.

• Corvus

Dejte mi to už, himl!!! 😱

• SlavicBes

Hej aj mna mrzi ten priklon k realistickosti namiesto povodnej rozpravkovej atmosfery. Holt, je to remake. Nova vizia.

• Inquisitor

Já už fakt nestíhám nic hrát:)

• walltar

Oblivion je už skoro 20 let starej? Ok... tak já si du chystat rakev a tak, protože už asi brzo zdechnu. Jsem si to ani neuvědomil jak to je dlouho.

Ale sem s tím abych si zase úplně skazil celou nostalgii z týhle hry. :-D

• JohnyTheZik

Jsem zvědavej.. Oblivion mi před lety vypálil zrak a tyhle leaky vypadají taky pěkně. Nicméně byl bych fakt nerad, kdyby tomu zůstala tahle barevná paleta a z přehnaně zelenýho Cyrodiilu se stal Stalker.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit