Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale třeba u The Lost Vikings se mě ta grafika prostě líbí a to je hra ze staré školy (na 486 sme to pořád hráli). Na stránkách Blizzardu se to dá v prohlížečí zahrát, takže jsem to nedávno hrál a pohoda akorát by mohli zlepšit trošku ovládání, protože to pokládání bomb nebo vyměnit předmět s jiným vikingem tak to byl hardcore, všechno jenom s Tabulátorem
  • "Například v druhém Diablu, které vyšlo roku 2000, se stále pohybuje hodně hackerů. Na nejvyšší stupně žebříčku se tak nedostanou poctiví hráči. Blizzard raději pracuje na odstranění tohoto problému, než že by se pouštěl do remasteru."
    To su hrozne p*coviny. Robit remake hry a potieranie cheaterov sa neda porovnavat.
  • Tak, hlavně aby toho ještě dožil někdo, kdo na remaster Warcraftu 3 čeká...
    • Po pravdě dřív bych i čekal, ale co je to Activision-Bli$$ard mne to naprosto nezajímá beztak tam daj mikrotransakce a udělaj z toho pay2win *11* *11*
      • Mně se hlavně líbí ten příběh. Multiplayer ani mikrotransakce mě nezajímají. Ale je mi jasné, že jsem menšina.
  • A ja som nešiel študovať medinu pretože zrovna v tom čase, keď som vyberal výšku, Venuša a Nibiru neboli v ideálnej polohe k Titánu... ako s takýmito výhovorkami nech idú niekam. Poviem rovno, že na tom nepracujeme, lebo robíme na iných veciach a je vybavené. Šmarjá aj celý Blizzard... ja sa asi poštím od smiechu *1* *3*
  • Upřímně mi to zní jako klasické PR klišé. Kdyby se o starší hry opravdu takhle starali, tak by tyhle problémy už asi byly minulostí.
  • toto jsou neskutecne hlouposti. V remasterech nepokracuji, protoze dnesni generace nema zajem o remastery ani o stare hry (coz jsou ty remastery). SC bylo jen zoufalstvi, protoze Asie prechazela ze SC 2 k jednicce a remaster jednicky byla dobra marketingova strategie v hodnou chvili.

    A kdyby se nekdo zajimal o deni, tak treba sam David Brevik, otec Diabla (ktere udelalo uplne jine studio, nez je Blizzard, ktery to studio odkoupil..) na tuto otazku "proc neudelali remaster" nekolikrat odpovidal nasledovne: bylo by pro ne velmi obtizne to sestavit dohromady, protoze jednak se nedochovala hromada assetu a za druhe zpusob, kterym hra fungovala (gridy atd) by bylo nesmirne tezky zopakovat. A kdyby to neudelali stejne, tak by se ta hra hrala jinak a na to se vsichni fanousci vyserou.
    • Asi tou Asií myslíš Jižní Koreu, a SC tam bylo populárnější skoro pořád. Snad jen po vydání SC2 ne. Ostatní si to koupí možná tak z nostalgie.
  • Pochybuji, že by Blizzard začal dělat remake svých her. Za 1. by to pro ně nebylo tak výdělečné jako například Hearth Stone, Heroes of the Storm a Overwatch. 2. Blizzard se poslední léta zaměřuje stále více a více právě na mikrotransakce. Stačí jim udělat nového hrdinu s hromadou skinů a vydělá jim to víc než hra. V případě Blizzardu se nejedná o malé částky peněz co si účtují.

    Pro mě osobně Blizzard je jen nenasytná společnost, která chce vydělat na všem co udělají. Ani si nepamatuji, kdy naposledy udělali něco pro hráče aby je čistě například potěšili.
    • od tý doby co je to Activision-Bli$$ard to jsou neskutečný šmejdi jen necílej na důchodce, ale na mládež...
    • Blizzard zadarmo neudělá nikdy nic, viz poslední pi**vína nekromana za 15 ecek do D3 neskutečne. Atak je to se vším od této firmy.
      • To plati i pro ten prvni datac. Kdo si ho koupil, byl za nakup potrestanej tim, ze si uz nezahral s kamosem, kterj si ten datac nekoupil. Staci se pak mrknou na wow a chce se mi blejt. !PLACENA! hra do ktery si kupujes !PLACENY! itemy ... lol.
        • Spades
          Jaké placené itemy?
          Jediné co se dá koupit jsou mounti a peti, což je čistě kosmetická záležitost.
          • Nebo postavu na levelu 100, což je čístě kosmetická záležitost.
    • XorxoxTalarius
      Chtel jsem puvodne napsat ze by tedy pak davalo smysl udelat remake a mikrotransakce narvat dovnitr, ale pak jsem si uvedomil, ze to uz se tedy pak rovnou vyplati udelat novou hru, kterou muzou poradne podojit
  • KrPa
    w3 stale vypada slusne a nevidim duvod jej remasterovat
    • pong je také nejlepší simulátor tenisu nevidim jedinej duvod remastrovat...
    • Máš pravdu. W3 se dá hrát i po letech a jelikož sem na něm vyrůstal, tak mi grafika nijak nevadí.
      Akorát sem vždy tajně doufal, že se dočkám oznámení, že se pracuje na W4, což asi není reálné.
      Ale když už nic, tak nový grafický kabátek nebo přidat mise do kampaně pro W3 a budu spokojen.
      *5*
      • Tak zrovna W3 nebylo graficky bůh ví co ani v době vydání natož dnes a zub času je na relativně raných 3D hrách hodně znát. 2D hry stárnou o poznání lépe. Ale asi jsem slepý nebo jsem si nevzal ty správné růžové brýle.
      • pro me vypada i D1 (natoz D2) skvele. A to hraju na 30 palcovym monitoru. Ale pravda, nejsem dnesni rozmazlene dite, ktere by ohrnulo nos i nad nejakou novinkou z 2010 atd.
        • Ono když se dnešní generace narodí s pc a dotykovým mobilem u huby, tak pak remcají na všechny a na všechno. Ničeho si nedovedou vážit. Špatná animace? Ó můj bože, teď si neužiju příběh...atd atd.
          Je mi sice "jen" 20, ale když vidím chování těch dnešních dětí, to člověk kolikrát ani nestačí žasnout. *7*
          • Dnešní děti :) Je zvláštní, že se to omýlá pořád dokola a každý vidí v mladé generaci jen úpadek všeho. U nás to bylo stejné, jen místo fotbalu a lítání venku jsme seděli u PC, což taky ti cca o 10 let a více starší nedokázali pochopit. Teď mají děcka holt jiné možnosti a daleko větší výběr. Na základce jsem měl doma 486 a všichni z okolí se k nám stahovali, protože PC doma neměl skoro nikdo. A hrálo se to, co se k nám dostalo a ještě většinou ne adventury nebo něco hodně textového, protože zvládnou angličtinu, abych z toho něco měl se mi povedlo až na gymplu, ale zase s ní už od té doby nemám problém. Dneska už si tu dobu nedokážu představit, bez internetu a jen kolovaly diskety, občas i CD. Originál člověk prakticky neviděl v 90 u nikoho. Dneska už je pohodlnější si to stáhnout přímo ze steamu.
    • jsem rád, že tvůj názor nic nezmění
  • XorxoxTalarius
    Osobne mi to prijde jako chaba vymluva, kdyz by mohli udelat remake a tyhle veci resit az v nem. Ale na druhou stranu si rikam ze firma ktera radsi resi neslusne chovani hracu, nez delani noveho obsahu, to bude myslet smrtelne vazne.
    • Problém je, že hackeři jsou i v D3 a to si vem, že D3 je mnohem novější hra, online only, D2 má klasický SP a local MP, takže to samozřejmě jsou kecy. To by museli celou hru naprogramovat od pýky, což pochybuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit