Přejít na výpis diskuzí
Reportáž: Česká konference herních vývojářů
21.11.2011 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Ono hlavně jde o to, kde na svůj EG.cz vzal peníze.
-
Já teda jo... Ale to je věc názoru.
-
Fakt? Mně je Doskočil taky se svým maštěním ega a dětinským sjížděním konkurence za pomocí různých polopravd maximálně nesympatický. Ale český EG.cz bych fakt neoznačil za velké kulové.
-
Oficiálně se fotilo se i točilo. Uvidí se jakým způsobem to pak bude k dispozici.
-
nejsou nějaké záznamy z přednášek?
-
Jen tak to asi nebude. Ale zmínil se o tom že brzo by měl být na blogu Warhorse studio být vypuštěn první díl o tom, jak sháněli investory a tak nějak vůbec o zakládání firmy.
-
Co si ten JézeDˇák musí furt rýpat? S jeho "júrogejmrem" dokázal tak akorát velké kulové, tak si musí pohonit ego (a kdo ví co ještě) přes twitter... To je teda úroveň, ještě horší než ta moje trollská! *7*
-
Při přečtení poznámky o smyslu takovéto akce od pana Doskočila jsem si bez váhání odpověděl: "Ano, má cenu něco takového pořádat." Z pohledu hráče nevývojáře bylo zajímavé se podívat pod pokličku vývoje her, všechno to zařizování nesouvisející se samotným vývojem her, myšlenkové pochody nutné pro herní mechanismy a spoustu jiných věcí, který zkrátka obyčejný hráč nevidí. Z pohledu vývojáře bych viděl spíš možnost setkat se se svými kolegy a zkrátka zdělit si své poznatky. Překvapilo mě taky množství menších vývojářských studií (nebo spíše jednotlivců *4* )s mobilními hrami atp. A ti mají možnost setkat se s těmi zkušenějšími a prezentovat své hry zase někomu dalšímu. Za mě jednoznačně palec nahoru. Organizace, občerstvení, možnost vyzkoušet si některé hry. Vidět známé vývojáře a novináře (a jejich culíky, že jo Petře) na živo *1* .
PS: Pokud budou někde k dispozici ke zhlédnutí videa z akce tak doporučuji samozřejmě Vávru, pak určitě povedenou prezentaci Igora Staňka z Nvidie a třeba Ivana Buchtu z Bohemia interactive (tu zvláště pro ty co pořád nadávají na stav jejich her). -
OT:nevíte někdo kdy Vávra vůbec chce odhalit ten svůj projekt na kterym pracuje?
-
Nemate niekto nejake video Danovej prednasky?
-
Nejlepší byl Vávra na twitteru: "dneska bylo fajn. I když zaspat vlastní přednášku jsem nemusel :)"