Přejít na výpis diskuzí
Repríza E3 speciálu Re-Play ve znamení PlayStation
16.6.2012 | Redakce Games.cz
43 příspěvků
-
Stranky re-playe hlasi mallware :)
-
Korea prohibits trade of online game items
http://www.koreatimes.co.kr/www/news/tech/2012/06/129_112964.html
Smůla Blizzardku. -
Popis některých scén např. jako v ukázce The Last of Us s cvakajícím prázdným revolverem, mi přijde naprosto zbytečný a otravný. Řekněte mi, kdo by to nepochopil. *7*
-
Nejvíce se těším na Lost of Us a God of War které mě z konference asi nejvíce zaujaly.
-
-
Last of Us. Nerýpám, jen opravuju
-
-
The Last of Us, nerypam jen opravuju :)
-
-
Nemám Playstation. Každopádně AC III vyhrává.
-
-
Já se nejvíc těším na HL3 a Mass Effect 4.
-
-
-
se mi libi jak trolik diskuzni kazdy tyden testuje, jak moc je porad uspesny podle toho kolik minusek dostane. zatim to vypada, ze se poradu dari
-
Moc se tesim na Beyond, ale tenhle porad je skutecne trapnej.To nejde udelat herní porad na urovni takoveho Top Gearu?
Kdyz se koukam na tuhle zoufalost, tak se stydim, ze jsem hrac. -
-
Co chtít od kanálu, který se jmenuje COOL.
-
No jasně.. top gear nejdražší pořad na světě a budou ti ho dělat tady u nás, kde se hry hlavně a jen kradou.. probuď se. TOP GEAR je modla pro všechny pořady, ale bohužel je to jeden pořad z milionů, který se na světě vyrobí. A ty by si ho chtěl u nás?
-
naprostý souhlas
-
-
kde je to ten Los Angels ?
-
-
anglicka vyslovnost v replay byla vzdy otresna.
-
-
lenže toto sú elementárne veci, niekedy mám pocit, že to robia naschvál.
-
-
-
Jsem rád, že je konečně zpět starej uváděč. Nazvučení je ovšem stále příšerný. Co to používaj za mikrofony ?
-
OMG toto je fakt trapna relacia.
Sak nebudte chujove a otvorte oci.
Za tie chujoviny im niekto plati ?
F@ck *8* -
-
Namiesto toho aby si napisal co presne sa ti na tom nepaci si napisal neinteligentny prispevok ktory nam napovie len to ze si d3bil....
-
-
naviesto toho aby si sa valal zo segrou v posteli tu pises chujoviny *1*
-
-
no tak ty si moc inteligencie nepobral
-
-
-
Podíval jsem se na dalších 30 vteřin... A bylo to jako těch prvních 30. Takže těžko říct, kdo za co tam komu platí, aby se to udrželo v programu. *6*
-
-
To to ještě nezrušili?? Pustil jsem si prvních třicet vteřin a žádný blonďatý chlamksicht přes celou stránku, co se stalo? Že by jim hořela koudel, aby nedopadli jako Gamepage? *6*
-
-
Nechápu proč ty tu ještě můžeš přidávat svoje trapné a nesmyslné příspěvky.Lidem co mají tuhle diskuzi na starosti asi slovo BAN nic neříká.Nebo vás snad baví číst ty jeho ho...???
-
-
Protože jeho příspěvek je názor.
Tvůj je jen brečení a zároveň spam. -
-
Spam je tvůj příspěvek.
Nebyl by pokud by jsi komental replay a to co v něm vysílali.
Trotlův příspěvek taktéž.
-
-
-
Jsi IDIOT....tve prispevky jsou chabe,az detinsky trapne.....jmenuji se Tomas Tillner,bydlim v Novem Boru a s radosti ti dam pres drzku ty spermohltni uboha bukvicko....
-
-
Tome, Tome.
Vychlaď si hlavu. Případně penis, oboje uklidňuje.
-
-
Však ty taky nejsi žádný fešák...
Z Trolova profilu -
http://www.tikihumor.com/wp-content/uploads/tiki-humor/2012/02/if-you-touch-my-virginity.jpg -
Fakt ubožák. Co jiného na to napsat. Ne každý má přitelkyni ruku jako ty. Baví Tě to asi hodně, že? Ukaž ty co máš za "krásku" doma, ať se zasmějeme.
-
-
A budou ho krmit a budou ho krmit... *7* *7* *7*
-
-
Co naděláš?
Veskoslav potřebuje to sebeuspokojení z nazývání Trola ubožákem.
-
-
A ty jsi povýšený moralista.
-
Baví. *2*
-
-
Mon Dieu, tvoje příspěvky jsou fakt...zajímavé a ještě zajímavější je, jak na tebe pořád reagují stejní lidé... *7* Jinak, podle mě jsi důkazem toho, že ani "trollovat" neumí každý *3*
-
Tak toto bolo fakt úbohé. Primitívna nula.
-
-
-
Dneska ses tu sám.
-
-
Kokos a fakt žiadne šklabenie nad každou sprostosťou....Najviac ma pobavilo jak sa smiala v relácii o hrách natom, že nehrala Diablo :-)
moja 90 ročná babka ma väčší prehľad o hrách a viac nahraté ako Alžbeta....tak ale tak to chodí...všetko je iba o známostiach a nie o kvalifikácii.....
To akoby sa Schumacher chlemtal vkuse natom, že nemá vodičák -
Kdybych tu byl sám, tak bys tady právě nenapsal. *3*
-
-
Slušně ty blbe*ky nervuješ
http://www.furrynewsnetwork.com/wp-content/uploads/2011/02/dont_feed_the_troll_sticker-p217202502037330062qjcl_400.jpg
-
-
-