Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 6 na PC si dá načas, tvůrci nechtějí port uspěchat
20.9.2012 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Ani jednu z těch her nepovažuji za dobrý port nýbrž za dobrou hru ...ale to nevadí...vždy je tam vidět že je to ukováno z toustovačů....
-
?
-
No jeslti bude 6 dil odladen a optimalizovan jak 5ka tak se zlobit nebudu , tam si dali zalezet s slo to videt vsude , grafika , krasne se to hybalo , zadne bugy , super ovladani ,vyladeny coop, ja byl maximalne spokojen.Urcite si take dali zalezet po zpackanem portu RE 4 ktery za ty roky musela dat dohromady az komunita a capcom vydal jen jeden usmrkany patch(diky bohu za nej) a ja s modovanim RE4 stravil nekolik mesicu , postupem casu i nekolik let nez jsem si ho upravil k obrazu svemu.Byly to nervy a hodne sedivych vlasu.5ka byla presne naopak coz bylo neco jako maly zazrak.Snad tedy tvurci pc portu nezapomenou na 5ty dil a udelaji stejne kvalitni 6ku.Trosku se preci jen obavam hratelnosti , pripada mi jako kdyby engine byl uplne jiny , pripada mi oproti RE 5 vyrazne horsi grafika ,celkove kamera a divne pohyby a animace postav, radost nemam ani ze strelby za chuze a jinych berlicek.S pribehem taky nevim jak se poperou.Petka je ralativne uzavrena a ta navaznost je nejaka krkolomna.snad to nebude moc gulas,ty C virusi atd , takto to pujde do nekonecne..do budoucna se dockame snad i D a F viru.
-
O tom, že to bude dobrej port nepochybuju.
Jsem jen zvědavej jestli to bude zase s těma vtipnýma českýma titulkama. Ne že bych je nutně potřeboval. Jen jsem si při nadpisu Resident Evil 6 zase vzpomenul na vydařenej žertík na začátku Resident Evil 5 vytvořený speciálně pro Čechy.
Mám to před sebou jako dneska. Chlápek v chatrči na začátku hry říká, že mám pistoli připravenou ve skříni. Jenže ouha, skříň v místnosti nejde otevřít, nepříčetně zkouším úplně všechny klávesy a to z nejrůznějších vzdáleností a úhlů a ono pořád nic. Nakonec asi po patnácti minutách jsem si všimnul, že na jednom stolu je nenápadně položenej kufřík a jen tak ze zoufalství jsem to zkusil otevřít, a ano byla v něm ta zpičená pistole. *1*
Bezva fór, to se musí nechat! *15* -
tak tady jsi nepochodil kámo :D
-
tak to uz jsou nejake casual mody ne? :D kdyz je hra delana tak, ze pri strelbe chodit nejde a nekdo tam prida moznost chuze, tak k cemu to teda bylo? :D Nepridali do PC verze jeste autowalk a autoaim? Aby si to jeste vice zjednodusili? :D
-
Tak, to mi dovol citovat klasika:
" Prosím, prosím, ať to nedopadne jako minulý díl, co jsem si já hlupák koupil.... " Veskoslav 19.7. 2012
Tak či tak, pokud je pravda, že si to dostal, tak to bych vůbec neřešil. -
Pokud to bude stejně kvalitní port jak pětka s přidaným FOV nastavením a možnosti chodit při střílení a ještě možnosti přehazování stran kamery tak ani neceknu
-
Bionic Commando
-
mass effect
-
Já jsem to nekupoval a nikde v příspěvku jsem to ani nepsal. Já jsem to dostal.
-
Jinak, pro zajímavost kolem Biohazardu - na konci září má finálně dojít k vycházení druhého CGI filmu Resident evil: Damnation [ http://youtu.be/cVTdoGPFS34 ]. Ten je sice už dostupný i na PSN, ale zatím jen pro americkou část. A podle některých informací by se měl dokonce dostat do kin, ale zůstává otázkou, zda k tomu dojde i u nás - na to má místním docela málo co říct. Každopádně, rozhodně zapomeňtě na live-action srandy, tohle je Resi film pro fandy.
-
A přitom tolik možností a informací, jak si hru zanalyzovat skrz na skrz, aniž bych ji musel pořizovat - stačilo jedno obyčejný video na YT a mohl si mít představu.
Kolego, koupě OPRC byla jen a jen tvoje chybka. -
Binary Domain.
-
Gears of War 1.
-
Kvalitní port z konzolý?....jediný příklad prosím *1* *1* *1* *1*
-
Z gameplay sem si utvořil určitý obrázek o hře a tak doufám, že ta akce neupadne do stereotypu. První kampaň má docela atmosféru...uvidíme jak tohle prohlášení pana Svenssona dopadne.
-
Vzhledem k tomu ze vydava Cenega tak budu kupovat az ve vyprodeji takze me zpozdeni netrapi. *6*
-
Jen aby nedoručili kvalitní produkt, ale nekvalitní hru.
Z toho, co jsem zatím slyšel, moc nadšený nejsem. Ale snad. -
Jen aby to taky dodrželi. Nebylo by to poprvý *7*