Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale třeba i umí jenže trend je teď jinej, dřív se každá druhá hororovka inspirovala RE a teď se karty prostě obrátili. A co jsem měl šanci vidět/přečíst tak je to rozhodně akčnější než Amnesia/Outlast.
  • Na RE 5 osobne nedám dopustiť. Podľa mňa to bola výborná hororova akcia zo zaujimaveho prostredia...
  • Jack1947
    Lepší je to poslední DLC bit je to spíše řezničina *3*
  • Se známkou i reckou souhlas. Chybí mi tam Jill, Leon, Chris, Claire atd. ale jinak je to parádní hra. Resident Evil si hra jméno rozhodně zaslouží, tohle je přesně to, o čem série měla být.
  • Ešte som chcel, že na PC hrám hru na max na priemernej zostave a hra vyzerá graficky nadpriemerne. Občas sa vyskytnú framedropy...
  • Femto
    Zahraj si první DLC k The Evil Within. To je atmosferické, občas je tam i střílení. Prostě je to fajn. Asi nejlepší horror z posledních let.
  • Jack1947
    Je to holt moderní všchno dělat stísněně a lekačkama na efekt, bohužel *9*
  • Pre mňa je toto jedna z hier desaťročia. Bavím sa kralovsky. Je to presne to, čo ma hra v nazve, Resident Evil. Zmenila sa sice perspektiva, ale ta podstata tam je. Su tam puzzle, hladanie roznych klucov a artefaktov pre otvaranie dveri. Ústredné postavy su napadnuté nejakým virusom, su tam monštrá. S FPS pohľadom hry získala na dynamike, clovek ma väčší pocit ohrozenia. A hlavne je to survival horor vo svojej panenskej podstate. Za mňa klobúk dolu pred pred vyvojarmi, z rizika spravili parádny kúsok...
  • MalyZeli
    Asi uz nikdo neumi udelat poradnou horrorovou hru jinak nez ve stylu outlast apod... tesil sem se na to, ale moje obavy se vyplnily... 8 hodinova prolizacka a schovavacka pred monstrama, a ja doufal v poradnou, strasidelnou, "strilecku". Nerikam ze je to spatna hra, mozna se podivam na letsplay nekde, ale to je tak vsechno. Chjo.
  • Jack1947
    Jen ne COd a jiné multiplatformové blbosti ( pak ještě ne konzolové hry) ty mají jako jediné svůj štýl *5*
  • Jack1947
    Přesně nebo to, to přirovnání sedí k tomu ještě více *3*

Nejmenovat se to Resident evil 7 bylo by to úplně fuk.
  • Mart9
    To vypadá jak titulní fotka článku o Fight Clubu *15*
  • trulikuli
    jak se tak dívam bibre, ty odsuzuješ téměř všechno. těžko se fakanům zavděčit.
  • Hru jsem ještě nehrál,ale co jsem viděl ukázky,tak se mi graficky líbí.Nepříde mi podprůměrná,jak se tu psalo.
  • Odulin
    Díky za recenzi, za chvíli jdu na to. Doufám, že se PC port vydařil.
  • Přečti si příspěvek od GGG a výjimečně s tím souhlasím to je RE. Pokud chceš opravdu mou odpověď co znamená definice pro mě pravého RE, tak je to například: Resident Evil: Revelations 2... Můžeš brečet jak chceš ale je to můj názor, ostatní díly co se vymykají tomu to konceptu jsou pouze do počtu...
  • Hele, nebylo Tarantinovo from dusk till down spis plny upiru? Jinak souhlasim.
  • Tam byli upíři.
  • A co podle tebe je RE? Klasický survival horor se statickou kamerou (1-Code Veronica), střílečka na kolejích (Survivor, Dead Aim a Chronicles), coop horor (Outbreak), akční parodie sama sebe (4) nebo rychlá střílečka snažící se být Gears of War (5-6)? Ta série si už vystřídala tolik žánrů a zpracování, že nějaká jasná forma prakticky neexistuje. 7 má s RE 1 společného daleko víc, než posledních 10 let série, takže to jméno si určitě zaslouží.
  • nemám rád zombie. Stejně jako 70. léta byla samí upíři, tak 80. léta byly samé zombie, a od té doby bylo pár návratů, upíří v 90. letech, zombie po roce 2000. V hororu snad není větší klišé. Jediné dobré zombie byly ve filmu Od soumraku do úsvitu. Takže jsem nehrál ani jeden RE. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit