-
Asi uz nikdo neumi udelat poradnou horrorovou hru jinak nez ve stylu outlast apod... tesil sem se na to, ale moje obavy se vyplnily... 8 hodinova prolizacka a schovavacka pred monstrama, a ja doufal v poradnou, strasidelnou, "strilecku". Nerikam ze je to spatna hra, mozna se podivam na letsplay nekde, ale to je tak vsechno. Chjo.
-
-
Ale třeba i umí jenže trend je teď jinej, dřív se každá druhá hororovka inspirovala RE a teď se karty prostě obrátili. A co jsem měl šanci vidět/přečíst tak je to rozhodně akčnější než Amnesia/Outlast.
-
Zahraj si první DLC k The Evil Within. To je atmosferické, občas je tam i střílení. Prostě je to fajn. Asi nejlepší horror z posledních let.
-
-
Lepší je to poslední DLC bit je to spíše řezničina *3*
-
-
Je to holt moderní všchno dělat stísněně a lekačkama na efekt, bohužel *9*
-
-
Hra je dost kratka - na normalni obtiznost s tim, ze jsem prolezal vsechno co se dalo nasel jsem 16/18 anti minci a mel jsem 20 opakovani (restartu) tak 9 a pul hodiny... Coz se mi zda docela bida. Navic posledni boss fight, to byl opravdu vysmech.... Na druhou stranu atmosfera, lekacky a navozeni atmosfery co se tyce nechutnosti - na 1cku. Hra pobavila, ale ta kratkost a ten konec zamrzeli
-
-
Nechápu že to vyžaduje SSE4,1 /2 i když to asi i ostatní hry a můj procák už je starej krám ( nejsem sám kdo ho má) *7* Zase grafika nic extra a na max to nejede možná kvůli ramce...
Taky to tak vidím že primárně šlo o VR projekt. se starým Residentem to nemá nic společného.
Nefunguje to ani lidem s Intelem(starším)... spolehat na to že budou stále dělat patche na nepodporované procáky asi smysl nemá. ( dokud nebude stále hodně lidí co je maj)
Tak bych pak potřeboval novější a ano AMD protože desku měnit tak brzo nechci nějakej typ ? ( LV at se vyhne diskusi radši) -
-
Kup si PS4 pro a neřeš
-
-
Je mě líto ale tohle prostě není RE. Je to strašidelná hra z prvního pohledu alá PT nebo Alien: Isolation.
Já hrál remastrovanou RE 1, RE4, RE5 a dokonce i RE6. Jasně šestka byla sra*ka ale třeba čtyřka mě docela bavila a tohle s ní nemá nic společného. Doufám, že se časem vrátí ke třetímu pohledu. -
-
Venkovský prostředí. Tajemnej vir. Zmutovaný lidi. (i příjezd autem na začátku :D ) Sorry, ale zrovna čtyřce je to podobný dost
-
-
tak krome tech asi ctyr lidi co si koupily VR a jsou z toho paf, tak napric netem vyplyva ze novy RE uz holt neni RE, recenzentum to nevadi, protoze je to kratka hra, takze ji dohrajou a muzou slastne plkat jak tomu rozumi, tak davaj devet. Ono kdyby to bylo na 50 hodin tak by moc nevedeli o cem to je a davali by bezpecnych 7 nebo 8. Jeden muj znamy co je fanatik do RE si to ani nekupoval..myslim ze to je dost vyrecne.
-
-
Na Resident už se asi zapomělo *3*
-
Ale jak rikas. Je to proste dobra hra.
-
Jestli si to nekoupil jeden tvůj známy, který je mimochodem samozvaným expertem na RE, tak si to teda taky nekoupim. Nebetycna, výrecna drzost to je.
-
-
tak jelikoz je fanousek, a residenty kupuje vzdycky, napovi to dost. ja sem treba fanda final fantasy a abych si ji nekoupil to by se teda muselo stat opravdu neco strasnyho. katdopadne lidi co nad sedmickou ohrnuji nos je docela dost, takze muj znamy neni vyjimka.
-
-
Tyhle fanousky miluju. Koupi si celou serii a najednou 7ka se mu nelibi.
Co na tom ze resident je jen jeden a potom jeho remaky (gamecube).
Uz od 2ky je to jenom nastavena kase umeleckyho dila 1ky.
Tak tu nemel neco o fanouskovi Residenta. Tahle 7ka je po 1ce nejlepsi Resi co jsem videl. Kdyz uz teda chceme mluvit o tom, ze zbytek serie se da za RE povazovat. -
-
Vyridim ze ho milujes, ale asi z toho nic nebude..
-
-
Tak to bylo hodne slaby *1*
-
-
-
-
-
-
To je tak kdyz se fandum neco nelibi, ale recenzenti jim cpou jak to je bozi. Ja zadnej velkej fanda RE nejsem, ale vim ze ta serie ma svuj styl, lore a mechanismy a na tech to stoji a pada, pokud to je ted jinak, tak to urcite dobre neni. Ale kdo vi, treba je tohle zacatek neceho noveho a mozna lepsiho, to se ale ted moc nepozna.
-
-
Ano na těch to stojí a PADÁ. Někdy... ale fakt jenom někdy, pokud někdo servíruje stále ten samý styl hraní pořád a pořád dokola se může stát, že se série zastaví na mrtvém bodě a nikdo neví, co s ní dál. Hry nebaví fandy série, neprodávají se, tvůrci jsou vyhořelí... a zbytek se jim směje, viz Assasin's Creed. Proto občas musí nastoupit ZMĚNA, inovace, nový styl.
Furt bych řekl, že se jedná o míň drastickou změnu než třeba mezi Fallout 2 a 3.
Cenim, že to aspoň zkusili. Výsledek je jakej je, ale řekl bych, že je to lepší hra než RE 5 a 6. -
-
Na RE 5 osobne nedám dopustiť. Podľa mňa to bola výborná hororova akcia zo zaujimaveho prostredia...
-
-
-
Je mě do breku.12 nudný horor který Capcom nazval RE?nevím absolutne proč.Lekl jsem se jednou nábojů lekarnicek bylo dost.hadanky krom jedné jednoduché.Celá hra byla taková nemastná neslaná.Radši definitivní zakončení známých postav než tento paskvil.
-
-
suhlasim s tebou ze hadanky boli lahucke a suhlasim aj s tym ze to nebol ziadny survival nakolko je vsade mnoho nabojov a rastliniek, co hru vyzdvihuje na vysoky nadpriemer je atmosfera, novy pohlad na Resident Evil, skvele boss fighty (mimo posledneho), paradny dabing a extremna brutalita :)
-
-
Bohužel na dněšní nároky hráčů tam asi zkrátka tolik nábojů a rašelinek muselo být a hru taky vyzdvihuje to že v ní můžeš hledat tajemství např. Už v themu můžeš zjistit že to zpívá evelyno mie
-
no ten posledni souboj budu resit jak byl náročný bych chápal kdy hra byla více méně obtížná ale ono to byla taková procházka oproti původním dílu.jediné co přidali je ta atmosféra jinak se to oproti 5,6 nějak nezměnilo.
-
-
Oproti puvodnimu dilu prochazka? Kterypak myslis? Na normal jsem chcipl asi 30x Tos to hral asi jen na youtubu nebo na easy jinak kecas nesmysly.
-
-
Už 20 let hraju na normal.
-
-
-
-
Seš halt zkušenej otrlej drsňák.
-
-
RE je i o postavách. Kde je Leon?
-
-
Nažehluje si vlasy a třeba stihne další díl.
-
-
simulator inventara
-
-
napodobne. Hraji uz nekolik hodin a stale se nemuzu nabazit :-)
-
-
* pardon. Reakce patrile Keaganovi pode mnou, ne tomuto pisisvorovi :-D
-
-