Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani jedna tebou jmenovaná hra se na PS4 předtím neobjevila, takže ano, je to v pořádku takto hru znovuvydat...
  • flash789
    Resident je fajn, a remaky jsou taky fajn...jenze..je jich cim dal tim vic, a clovek by spis chtěl novy hry. pekne to ukazuje jak se herni prumysl dostava do slepe ulicky , at uz kvůli nedostatku napadu (vse uz tu bylo, vicemene) nebo kvůli horentnim sumam co se musí nacpat do vývoje AAA titulu. Tady u residenta to ještě jde omluvit, preci jen to je skutecne starsi hra. Ale remaky her co jsou stare rok nebo dva ( Tomb raider, Sleeping Dogs, Last of Us atd) jsou pomalu drzost..co ted bude jako další..Saints Row?...clovek by spis cekal ze třeba pro PS4 udelaji Last of Us 2..nebo jsme jedinej komu tohle prijde nenormalni, vydavat porad dokola jednu a tu samou hru..
  • RE:make jsem hrál poprvé minulý rok (nebo snad předminulý?) a žádná ztopořenost a neakčnost se nekonala. Jedná se o nejlepší hororovou hru v žánru 3rd person hororovek (s first-person horory se těžko porovnává) a jednu z nejlepších hororovek celkově, ne i zde nejlepší.
    Moderní horory jsou šunt a hnus, neví, jak vystrašit, tak lekají. V RE jsem chodil domem a sledoval, jak mrtvoly, které ještě před chvílí ležely na zemi, najednou zmizely, a bál jsem se, kdy a odkud se objeví. Potom přišli ti zatracení crimson headi a jejich schopnost probíhat mezi pokoji a já se málem po*ral (a to jsem se už tehdá u hororů nebál, protože jsem většinu přehrál a byl otrlý!). Říkat, že horor se vyvinul, je možné, ale nevyvinul se dobrým směrem.
    Příběhově se taky jedná o super věc (například Lisa Trevor) a hlavně to nabízelo jiný konec než: OMG TY JSI CELOU DOBU BYL BLÁZEN?! HOW SCARY AND DEEP!!!!
    Co se hry remaku RE:makeu týče, asi bych podle recenze doporučil ovladač, Dolphin GC emulator, nastavit si rozlišení na 1920*1080 a užívat si to bez problémů.
  • Jack1947
    Jasný ale sry ten Nemesis jako "hlavní boss" to byl prostě výsměch... i člověku co tu sérii nemá projetou křížem krážem. TPS by to nebyla špatná nebýt těch chujovin které stále padali do cesty a jedna z mála her u které byl člověk rád že jí dojel a nikdy více.

Takhle s odřenýma ušima sotva těch 6/10.. a to je ještě nadhodnocené Navíc to ani nedávalo moc smysl no... celé jako na hlavu postavené a konec nic neosvětlil.
  • ZvacA
    A třeba právě ani Operation Raccoon city jako jistá odbočka a zpestření RE světa není tak špatnou věcí. Pokud člověk přistoupí a plně pochopí ten koncept, který mluvil jasně - že elitní jednotky ve městě, kde se to zvrtlo, a z čehož taky měla odpovídat hratelnostní akční stránka, tak to bylo vlastně určitě obstojný. Sice "jen" tps, která znásilňovala univerzum po svým, ale bavila. Škoda jen toho, že Slant six game byli tak trochu kopyta, kteří to nedotáhli podle původních představ a nepropracovali mnohem víc a taky škoda těch zbytečných funkčních a hratelnostních chyb. To byl ten největší problém téhle hry, a ne ani tak to, že z toho nebyla žádná klasická adventura survival hororu.
  • Jack1947
    Tak nejhorší akční hra to nebyla, solidní vylízanice byla spíše Racoon city to už bylo hodně přes čárz, Resi6 se dalo i celkem obstojně hrát ale ono to asi bylo zapříčiněno tím že za Chrise např to byla hodně akční hra.

Zklamání to ale bylo no... s resi 7 se počítá že se to nevrátí více do normálu. Teda snad. *3*
  • ZvacA
    To se dle mýho ukáže časem na výsledcích Remaku a Revelations 2 a ukázkou monitorování zájmu o značku. Pravdou je, že lidi po remasterech, respektive remake verzích druhého a třetího dílu dost volají. Není chvíle, kdy by zpráva na oficiálních Resi stránkách (zejména FB) nebyly bombardovaný žádostmi o podobné projekty. Nedávno se začalo proslýchat údajně něco o Zero pro další platformy, ale těžko říct, zda je na tom něco pravdy, i když podobně to začalo právě s HD Remakem.

Ale že by byl zájem o udělání remaku třetího dílu dokazují i někteří bývalí tvůrci minulých dílů, ti však ne všichni už bohužel jsou součástí studií Capcomu, takže je to jen takový soukromý přání. Například na jedné zahraniční stránce v nedávným rozhovoru se scénáristou třetího dílu Kawamurou vyplynulo, že by do toho klidně zase šel, ale zároveň dodáva, že podle něj Capcom by nic takovýho neudělal. Tak si vyber. :)

Do budoucna se prostě ukáže, jestli něco bude. I když se budu opakovat, tak já patřím k těm, kteří považují zrovna RE2 a RE3 za dokonalý, tak jak zrovna jsou. Nějaký grafický serepetičky pro dnešní dobu jsou u mě zbytečný, přestože by to oproti Remaku z GC znamenalo začít zcela od základů. Ale kdyby něco bylo, rozhodně bych se neurazil.
  • Jedničku jsem nikdy nehrál, takže je dobře, že vychází tenhle remaster, i přestože optimalizaci asiati asi trošičku pokakali. Buďto zkusím hned a uvidím, jak mi to pojede, nebo počkám na patche, ale zahrát si to chci určitě.

Avšak to samé (HD remaster) by mohli udělat i pro druhý a třetí díl, když už za sebou mají jedničku a čtyřku. *4*
  • jnsCZ
    Schválně se dneska podívám, jestli si hra stáhne nějaký day-1 update nebo něco takového. Přece jen jsem hrál pre-release build. Navíc nějaké to zpomalení se imho dá dobře odstranit patchem. Konkrétně se jednalo o klikatou chodbičku, která následuje hned po dobře známé eLkové chodbě se psy. Druhou oblast, kde se tenhle problém objevoval si už moc nepamatuji, bylo to někde v druhém křídle za jídelnou.
  • Loneck
    Zde - http://www.gamesrocket.com/download/Resident-Evil-HD-REMASTER.html
  • Loneck
    Često OCELOTR *4*. No Honza Olejník nepotěšil, já jsem to na svém PC zatím nezkoušel *3*.
  • ZvacA
    Z tebe kamaráde smrdí jasnej beďarismus, takže mi je jasná, kam to směřuje.

Že je BH6 i přes svoje žánrový negativa a výhrady, kterých si pro tvé překvapení rovněž všímám a mám, slušným i povedeným dílem a hrou, je zcela střízlivá záležitost. Pochopitelně, od podobně v případě téhle značky stále averzně naladěných kolegů, kteří proti jednotlivým dílům tak rádi staví své subjektivní pocity a představy (kupříkladu tebou velmi oblíbeně vyzdvihovaná scéna s Leonem, která je vlastně úplně akceptovatelná, stejně tak jako výklad charakteru Redfielda) neočekávám v názoru nějakou změnu.

Každopádně, až udělá Capcom opravdu nějaký sračka-díl, tak se ozvu a můžeme to prodiskutovat. Nenajdeš lepšího člověka, který by to nepoznal.
  • To si asi hral inú hru. RE mal puzzly úplne jednoduché až primitívne, zato nábojov bol vždy kritický nedostatok.
  • dvojku jsem asi před půl rokem znova nainstaloval a je to pořád naprostá bomba :) už jsem v podzemním komplexu, za chvíli bude po všem (a pak nastoupí Claire :D
  • Mohu se zeptat, kde konkrétně lze tato hra koupit za 13,50 eur?
  • Prej neceka... Se mrkni na Digital Foundry, hra nejede ani na PS4 30fps stabilne, jsou tam propady az k 16fps.
  • residentevilfans
    Ja jedu na steamu 60fps stabilne (i5 3Ghz, nV GTX 670 4gb), ale kamos ma tu samou grafiku 2gb a ma propady na 29fps. Jinak za 15ecek dobry Capcome. *5*
  • Těžko už asi vysvětlovat spoustě zmlsaných hráčů, jaký to byl zážitek hrát Resident Evil když vyšel. Hrál jsem na PC jedničku i dvojku, jedničku jsem měl pirátsky pořízenou a dvojku jsem si koupil už originál /škoda, že jsem dvojku prodal, dnes se na ebay prodává za VELMI slušné peníze/. Mohu říci, že pokud se člověk popral s ovládáním, jednalo se o vysoce atmosférickou horrorovou hru s poměrně jednoduchou zápletkou a přiměřeně obtížnými puzzly. Pokud se vrátím ještě do minulosti, tak svým způsobem si hra vzala to nejlepší z Alone in The Dark, kterého vylepšila snad ve všech směrech. Remake je pak vymazlený ve všech směrech - umožnuje úniky pomocí defenstivních zbraní, v hard modu musíte každého zneškodněného zombíka spálit, jinak se promění v SUPERZOMbie. rEMAKE má také spoustu úplně nových oblastí a nepřátel, včetně bossů. Výborná věc je také klasický "lust", touhu, po nové zbrani nebo upgradu zbraně. Zbraní a nábojů je málo, a když člověk dostane novou zbran, je to tak, že bez ní by nezvládl silnější nepřátele. S náboji je nutno počítat opravdu na kusy! Myslím, že tato hra opravdu pro každého core hráče, který má rád survival horrory a nezalekne se trošku delší learning curve, nabízí velkou porci zábavy. *8*
  • Optimalizace bude v té hře asi dost špatně udělaná ale na druhou stranu dneska je 690GTX což je karta z jara 2012 prostě už stará....
  • ono stačí nehrať nepodarené konzolové porty, aj tak je to ten najväčší odpad, čo sa medzi PC hrami dá nájsť *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit