Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No super, tak to počkám na kolekci. Chtěl jsem teď kupovat samostatně Zero, protože jsem ho na GC tenkrát nedohrál, jak moc jsem měl velký bobky z těch nesmrtelných "červích monster" a doplnit si tak rest. Remaster Remaku jsem se vyhnul páč jsem ho hrál půl roku před vydáním na Delfínovi a taky v HD :D a četl jsem, že byl docela odfláknutý co se některých pozadí hry týče .

    PS: Oboje je HD remaster... HD remaster Resident Evil: Zero a HD remaster Resident Evil: Remake (remake se to jmenuje, protože to byl remake prvního dílu na gamecube /tehdy šlo o remake/, to co vyšlo teď je pouze upravená verze "rozlišení", tedy remaster). Žádnej remake ještě neudělali, ten přijde zřejmě až s Resident Evil 2. :)
    Člověk taky u filmů bez problému rozlišuje rozdíl mezi Remake a Remaster :D
    • Jack1947
      Remaster = ta samá hra, se stejnymi chybami , hratelností... jen grafika je více HD...

      Kdežto remake může být - Hra se stejným názvem, může mít podobné kořeny a může být stejná ale hratelnost se může změnit, grafika je lepší... a tak dále filmečky mají u obou her HD rozlišení.

      Tedy radši Remake ale ten se dneska tolik nenosí... škoda. *9*
  • residentevilfans
    Wesker mode? *14* Take my money *5*
    • Upsali se, jmenuje se to Wan k er mode.
  • Takže oni vydali remaster prvního dílu, pak remaster dílu Zero a teď vydávají kolekci remasterů těchto dvou dílů? Určitě nebudu jediný, kdo řekne, že tohle už je mistrovství v rejžování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit