Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je tedy az s podivem ze Vlajkova hra noveho Playstationu neni nic jineho nez INDIE a ta je nekterymi (konzolisty) odsuzovana... kazdopadne chodi na zajetych standardech a bavi a ma stale zrejme co nabidnout je to proste pecka. Jenze na stranu druhou takhle by to byti vubec nemelo, konzoli by prece mela reprezentovat trochu jina hra, at uz graficky ci hratelnostni naplni takhle asi fakt ne. Cekal bych to na PC ale ne na konzoly nove generace... NOVE GENERACE , at uz se jedna o pokles nebo o kompromis ci neco jineho. Takhle takhle by to byt nemelo, neni tu toho moc co by bylo k nabidnuti ale tohle by mela byt varianta a ne jedina moznost vicemene.
    Pak bych se tedy zeptal o cem NEXT-NEXT GEN tedy je, jestli bude stavet na techto principech tak jaky by mel smysl. (At uz ted nebo jindy). Otazka k zamysleni nejde o vyvolavani hateu, Flames ci neceho jineho a co ja odsuzuji (tak at to tak ani nikdo nebere)

Pokud by to byl vrchol tak asi dekuji a zatim ani jindy nechci. On ani ten koridorovy Killzone ktery byl tak proklamovany by bez funkcniho MP asi uplne propadl Jak trzne tak hracsky.

Jasne, ted jsem pichl do kuriho oka a nebo jak jenze je to tak, nezalezi na tom jak to napisu ja nebo nekdo jiny. *3*
  • God-of-War
    Kratos approves this sh*t.
  • Prosím vás, neviete mi niekto poradiť názov jednej hry? Tiež to bola "2D" vesmírna strieľačka, a myslím, že ju robili len dvaja ľudia. Malo to aj nejaké RPG prvky. Niekde tu bola recenzia (ak si dobre pamätám, tak mala aj dobré hodnotenie), ale nejak sa k tomu neviem dopátrať.
    • Overkill
    • Tyrian ... ?
    • Lawliet
      Jets n Guns?
      • Už som to našiel :) Ring Runner sa to volalo :)
    • A ešte som zabudol, že to bolo na PC...
  • zajimave
  • From creators Super Stardust HD. Mely by se stydet.Super Stardust vymyslel a udelal Team 17 ještě v dobach Amigy, to ze ho někdo dal do HD kabatu ještě neznamena ze pak u kazdy svoji hry bude vykřikovat ze je tvurce, když jen zkopiroval koncept hry který delal někdo jiny..uz timhle zajem o tuhle hru u me klesl na bod mrazu.

Edit: flash napsal nesmysl, vypenil aniz by si zjistil vic detailu, lepsi když pujde spat :)
    • Neda mi nereagovat ale original Stardust od Team 17 nema moc spolocneho so SuperStardust az nato meno a to ze jeto strielacka. I prvy Stardust nebol nijak moc originalny a len dalsi klon asteroid like strielacky ktorych bolo plno uz za cias ZX Spectra.

Odhliadnuc od toho vsetkeho su to tvorcovia Super Stardust hry tak preco by si to tam nenapisali. A Resogun je uplna pecka hra to ze u teba o nu klesol zaujem si myslim nikoho moc netrapi.
      • mas pravdu, lidi co delali Super Stardust pro Amigu jsou ti stejni co delali HD verzi..v poradku..preci jen moje stara mysl je občas agresivni na klasiky které mam rad..pardon..beru zpet:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit