Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... no a nebo to jsou screenshoty z upirátěné verze s DRM :D
  • Lawliet
    vole chcou aby si lidi zkazili oči při čuměni do tohohle?
  • jindra.veliky
    me to teda spis pripada (to vzadu) jako nejakej satalit (na prvni pohled) lol ale rozhodne ne oblicej *1* *1* a to na stranach taky asi budovy
  • mám tak dobrej model bo je to jenom rozmazané barevné cosi ?
  • Mno já to vidím takhle napravo sou dva vojáci asi cca pravděpodobně a ještě tam na leve straně je vidět nějáká budova mno jinak když čumím rovně vypadá to jak loď a na tom nějákej výbuch cca a je to u pláži takže asi v nějákým pacifiku se to bude odehrávat ale nejsem si tím jistej :D
  • matty-the-gamer
    No z dálky to vypadá jako obličej, který na vás hledí skrz jehličí/větve. Z blízka bych zase řekl, že je to plošinovka, ve které hrajete za přerostlého mimozemšťana *4* . Kdo ví co to bude...
  • FPS možná, ale jen jako "Franta Projel Sračkama".... Jasnej nástupce Falloutu :P
  • MishKonn
    Trochu mi příjde, že každý studio, co pracovalo na sérii Call Of Duty, sestává z těžce retardovaných jedinců.
    • Nevim jestli za vypoustenim rozmazanych obrazku bude studio jako takove. V tom bude mit prsty spis marketing nebo tak neco...
  • Já když se na to podívám z větší vzdálenosti, tak vidím jakýsi obličej... ale možná se mi to jenom zdá... *7*
    • ales.smutny
      Ježíše...?:)
      • No... něco na ten styl by to mohlo být... za Ježíše jsme ještě nikdy nehráli...
  • Simulátor houbaření z pohledu nevidomého?
    • you made my day *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit