Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • InvisiblE182
    Tak takhle vidím bez brýlí *1*
    • Třeba je to simulátor hledání brýlí, to tu snad ještě nebylo. Otevřený svět, plno side questů a hlavní dějová linka "Kde jsou mé brýle?".
  • Simulátor houbaření z pohledu nevidomého?
    • you made my day *1*
  • Hmmm tak tohle bude ta ultra realistická grafika budoucnosti..to abych už šetřil na novej hardware abych neměl mazanice rozmazaný :D
    • Mechwarrior_bw
      *1* ale ono to tak funguje už dnes, hra sa javí, že beží v HD alebo FHD ale grafika vyzerá rozmazane, až potom človeku dojde že je to interpolované sub-HD rozlíšenie... *1*
    • vyzera to na minimalne 6D
      ;)
  • vypada to jako nejakej vybuch nebo slunce v pozadi a v popredi po stranach jakoby stromy a dve postavy v cernejch bundach nalevo od stredu. no kazdopadne tam bude asi neco s vegetaci (soudim dle barev coz je i na druhym obrazku). Kazdopadne vedi jak si udelat zajimavou reklamu ale uz by to mohli zverejnit alespon v podobe nejakeho teaser traileru.
  • DarkHawk
    Takovou rozmazaninu a i některé nic neříkajicí teasery ať si nechají pro sebe. Když už prezentovat novou hru, tak v nabušeném traileru a k tomu aspon 10 kvalitních screenu.
    • To ale vzbuzuje houby napětí; prostě vidíš: "Aha, další válečná fps..." atd. Z marketingovýho hlediska je daleko lepší vytvořit nějaký informační šum, dát prostor spekulacím, ať se o tom víc mluví.
      • DarkHawk
        Dejme tomu třeba Prey 2 na E3 ukázali luxusní trailer. A od té doby o tom vyvojáři nemluví.. a už si mužeš říct co tam asi bude, a co vše tam budeš moct dělat. A tešíš se na to!
        Tenhle screen ze kterého vyčteš tak akorát velké hovvno je k ničemu. Měli by to naservírovat přímo a nechodit zbytečně kolem horké kaše. Marketingové tahy se dají udělat i jinými způsoby, tohle pusobí jako špatný vtip.
        Jo a k těm spekulacím. Co od toho tak čekáš? plno žvástu co nejsou ani pravdivé mě neberou.
        • Já od toho nic nečekám, jenom řikám, že to takhle dneska taky může fungovat. O hře nevíš nic konkrétního, dva rozmazaný obrázky a nic víc. A internet se, v pro ně ideálním případě, začne hemžit spekulacema a rozbory, co na těch obrázcích asi tak může být. Tím se vytvoří početná skupina lidí, co budou čekat na to, co vlastně ti dva stojící za CoD kutí. Což vzbudí napětí a bum, najednou se ukáže, že to bude něco, co všichni čekali, další fps. Ale tajemno, který se vytvořilo ještě před ohlášením hry pro ně nebude vůbec k zahození.
  • MidnighT91
    Vykopej si vlastní krtinec aneb akční adrenalinová fps z pohledu Talpa europea
  • už to vidím po vydání . pokud si budete chtít naši mazanici užít na plné detail tak si musíte pořídit 580do SLI :-DDD
    • Mám ... *1* *1* doufám že to dam na full :-)))))
  • No nevim ale mozna to je jen Doom 1 jen rozmaznutej aby se nerklo ze nic nemaj.
  • Já když se na to podívám z větší vzdálenosti, tak vidím jakýsi obličej... ale možná se mi to jenom zdá... *7*
    • ales.smutny
      Ježíše...?:)
      • No... něco na ten styl by to mohlo být... za Ježíše jsme ještě nikdy nehráli...
  • Připadá mi to jako nějaká satelitní stanice, ke které se blíží pár postav v přilbách ala Halo s puškami. Prostředí podobné jako Crysis 1. Tak schválně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit