Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=C3NG6OrEcuQ Vyšla i 3d verze.
  • Pokud se vám líbí Far Cry 3, tak teda nevim. Měli byste být schopni prohlédnout krz dobrou grafiku..
  • U mě to tenkrát, v roce 2004, z "velké trojky" vyhrál bezkonkurenčně Far cry. Na druhém místě, hodnoceno objektivně, Half life 2, potom Doom 3. Ale když to vezmu subjektivně, tak obráceně, Doom 3 mě bavil víc než Half life2.
    • Vím, že vyřknu nepopulární názor, ale HL2 je IMHO strašně vyhypovaná hra, která podle mě vůbec není tak dobrá, jak se o ní říká. Graficky ani hratelnostně nezestárnul moc dobře. Já mám z téhle trojky zdaleka nejradši Dooma, který jako jediný IMHO obstál ve zkoušce času a stále působí čerstvě.
    • U mě taky na plné čáře zvítězilo Far Cry. Ono totiž dost nahrávalo opatrnému přístupu (škoda, že záběr ze studia zakrýval radar, kde se ukazovaly zvuky a ukazatal, jak moc o vás nepřátelé ví. Keře a kameny byly pro AI opravdu neprůhledná překážka a protivníci po vás nešli bezhlavě, ale snažili se vás obklíčit.

      Minimálně v exteriérech bylo pokaždé víc cest, jak se dostat k cíli. Fyzika fungovala, dřevěné zdi šly prostřelit a taktickému přístupu nahrával i dalekohled, který dokázal označovat protivníky - díky čemuž jste si mohli udělat lepší přehled o bojišti.

      Pamatuji si, že tohle vyšlo na začátku roku (Doom někdy v létě a Half Life až někdy na podzim) a bylo to trochu jako blesk z čistého nebe. Na plné detaily jste sice potřebovali v té době nejsilnější grafiku (Radeon 980 se 128 MB VRAM), ale šlo to hrát i na celkem slabých sestavách a i na minimální detaily to nabdlo hodně muziky.v porovnání s jinými hrami.
  • Díky za RETRO tričko, je parádní.
    Neuvažovali jste už o nové verzi? – viz link.

    http://i.imgur.com/B8h7Zly.jpg
  • jo far cry byla aspon pro me pecka , uzasna grafarna, radoby otevrenej ostrov, docela chytri protivnici . pekna ficura - poletovani a hlavne splouchani v mori .. v te dobe jsem si tenhle vylet do tropu hodne uzival, pak uz ale prisel doom 3 a half 2 a tohle slo do kytek .. pred par lety jsem zkusil jeste multak ale to uz jen z nostalgie
  • Díky kluci. Dal jsem si to ve 4K se vším na max a je to opravdu fajn.

    Teď jsem zjistil, ze se řetězy od člunu daji odstřelit ze země a člověk ani nemusí celou loď vystrilet. Tomu říkám nelineární otevřeny svět!
  • michaliuz18
    zahrajte si dosoveho spidermana alebo tim incredible machine 2
  • Crytek robia skvelé enginy ale hry moc vedieť nevedia. Starý idsoft vedeli oboje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit