Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem zhruba před pěti lety jako osobní rest. Grafika je pořád nádherná. Umělá inteligence nepřátel jedna z nejlepších, co jsem ve hře zažil (hráno na nejtěžší obtížnost). Jeden z mých nejlepších herních zážitků.

    Hlavně ta svoboda a kecy žoldáků. "Máš p***l v kopřivách!" :-D

    Nechápu, co spousta lidí má proti mutantům. Perfektně osvěžovaly hratelnost. Zatímco na vojáky se muselo takticky, na mutanty se muselo pěkně bezhlavě. :-)
  • jediná pravá a najlepšia far cry..:D...ostatné je len graficky síce pekné ale bordel. *1*
    • Souhlas. :-) Far cry 3 a 4 a teď i 5 pro mě není pokračování jedničky. Dvojka byla super, ale pouze prvních 15-20 hodin hry, obdobně jako třeba Borderlands, pak přešla do naprostého stereotypu a nudy.

      Pokračování Far cry 1 je Crysis 1 a 2. Ale abych nenadával, Far cry 3 jsem si užil. Kdyby tam nebyly ty de+++tní věže, zvířata která mají vzteklinu a omezení hracího prostoru nápisem "vrať se zpátky", pokud jste chtěli jít někam, kam vás nechtěli vývojáři pustit, byla by to skvělá hra. :-)
    • cumpi3
      Ony nove far cry jsou super hry...lec narazi na klasicke sandbox problemy a na to, ze to je mady by ubisoft...ja miluju jak jednicku, tak trojku...takova jednicka pro mnohe taky byla jen nablyskana tuctovka, protoze dost brzo prisli mutanti, kteri pro mnohe tu hru uplne zabili...
      • na trojce jsem si hodně užil coop, special mise designovaný pro 4 hráče byly podle mě super. mnohem lepší než trapný procházení příběhu kampaně ve dvou který přinesla čtyrka....už v jednom na tom nebylo nic extra těžkýho a ve dvou to bylo takový o ničem.

        single jsem si u trojky taky užil až do konce, u čtyrky jsem byl nejdřív nadšenej z himalájí ale po čase to začla být už nuda takže tu jsem ani nedohrál, primal jsem zatím ani nekupoval (možná někdy za pár euro na zkoušku) ....jsem zvědavej jestli mě zláká pětka
  • Jo, mulťas byl geniální, dokud ho nezničili kvůli pár ubrečeným pitomcům, co si stěžovali na to, že je ve hře raketomet, nebo granátomet.
  • jo far cry byla aspon pro me pecka , uzasna grafarna, radoby otevrenej ostrov, docela chytri protivnici . pekna ficura - poletovani a hlavne splouchani v mori .. v te dobe jsem si tenhle vylet do tropu hodne uzival, pak uz ale prisel doom 3 a half 2 a tohle slo do kytek .. pred par lety jsem zkusil jeste multak ale to uz jen z nostalgie
  • U mě to tenkrát, v roce 2004, z "velké trojky" vyhrál bezkonkurenčně Far cry. Na druhém místě, hodnoceno objektivně, Half life 2, potom Doom 3. Ale když to vezmu subjektivně, tak obráceně, Doom 3 mě bavil víc než Half life2.
    • Vím, že vyřknu nepopulární názor, ale HL2 je IMHO strašně vyhypovaná hra, která podle mě vůbec není tak dobrá, jak se o ní říká. Graficky ani hratelnostně nezestárnul moc dobře. Já mám z téhle trojky zdaleka nejradši Dooma, který jako jediný IMHO obstál ve zkoušce času a stále působí čerstvě.
    • U mě taky na plné čáře zvítězilo Far Cry. Ono totiž dost nahrávalo opatrnému přístupu (škoda, že záběr ze studia zakrýval radar, kde se ukazovaly zvuky a ukazatal, jak moc o vás nepřátelé ví. Keře a kameny byly pro AI opravdu neprůhledná překážka a protivníci po vás nešli bezhlavě, ale snažili se vás obklíčit.

      Minimálně v exteriérech bylo pokaždé víc cest, jak se dostat k cíli. Fyzika fungovala, dřevěné zdi šly prostřelit a taktickému přístupu nahrával i dalekohled, který dokázal označovat protivníky - díky čemuž jste si mohli udělat lepší přehled o bojišti.

      Pamatuji si, že tohle vyšlo na začátku roku (Doom někdy v létě a Half Life až někdy na podzim) a bylo to trochu jako blesk z čistého nebe. Na plné detaily jste sice potřebovali v té době nejsilnější grafiku (Radeon 980 se 128 MB VRAM), ale šlo to hrát i na celkem slabých sestavách a i na minimální detaily to nabdlo hodně muziky.v porovnání s jinými hrami.
  • Velice dobrá hra s nádhernou (na svou dobu) grafikou, ale jen do chvíle, než se na scéně objevili ti mutanti. Pak už se jednalo jen o tuctovou střílečku.
    • Prvních pár misí jsem hrál pořád dokola + MP. Mutanti mi vůbec nesedli. Jinak hra měla na svou dobu a i na dnešek poměrně realistickou Ai, která reagovala na zvuky a docela se i uvěřitelně pohybovala, narozdíl od klasické Ai, která nijak nemaskovala to, že všichni přesně vědí kde jste a běží nejkratší cestou k vám.
      • ja je mel rad a klidne bych si je v nejakem far cry dal jeste libit *4*
        • Já také, zatímco při boji se žoldáky jsem se musel krýt za překážky, neustále se přesouvat a schovávat se. Na mutanty zase fungovala úplně obrácená strategie. Být neustále v pohybu a střílet okamžitě, co je člověk uvidí, dokud jsou ještě daleko. A uskakovat, když byly blízko. :-)
  • Díky za RETRO tričko, je parádní.
    Neuvažovali jste už o nové verzi? – viz link.

    http://i.imgur.com/B8h7Zly.jpg
  • Díky kluci. Dal jsem si to ve 4K se vším na max a je to opravdu fajn.

    Teď jsem zjistil, ze se řetězy od člunu daji odstřelit ze země a člověk ani nemusí celou loď vystrilet. Tomu říkám nelineární otevřeny svět!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit