Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plánujete gameplay Drakan Order of the Flame? Celkem zapomenutá adventura ve stylu Tomb Raideru
    • Tuto hru som kedysi strasne strasne drtil :)
    • rickdeckard
      Drakan, dobrá hra, ještě lepší s Nude Patchem *5*
    • Robotron3
      Palec nahoru. To byla mnohem lepší hra než zdejší Indy.
      • Jak ti šlape OnLive?
  • Tenkrát jsem to dohrál a bavilo mě to. Když to vidím takhle po letech, myslel jsem si, že to bylo hezčí. A že by to bylo lepší než Fate Of Atlantis? To asi ne, resp. se to nedá srovnávat, když to jsou zcela odlišné typy her. Indyho IV jsem zrovna nedávno znovu dohrál a bylo to docela fajn. Tohle už bych dnes nehrál, ta 3D grafika šíleně zastarává, narozdíl od (některých) 2D pixelových her.
    • Jo, vůbec už to nevypadá z dnešního pohledu atraktivně, ale bylo na tý hře krásně vidět, jak je chytlavá a i po těch letech Honzu pohltila, až to musel Pavel pomalu stopnout a vyrvat Honzovi z pod rukou :-)
  • ...a Dalajláma je stále marxista .-)
  • Na téhle hře jsem vyrůstal a pařil ji v roce raz dva :D Škoda jen že v předposlední misi je bug, díky které to nejde dohrát :/ Respektive se mi to nestalo jenom na prehistorickém PC, na ostatních ano :/
  • corfer
    Pavle, co je to zase za stereotypy... Proč by mělo kreativního člověka brzdit, že dělá na licenci. Zaklínač nebo Skyrim? Kdo by asi tak vyhrál v souboji kreativity...
  • dík kluci, zkoukl jsem to nečekaně celý. hru jsem kdysi hral a nostalgie je to porad...
  • Tak teď už vám nepošleme nikdy nic. Love. Nvidia :)
  • Jack1947
    Škoda že jsem hrál až tu konzolema znásilněnou Emperors tomb nejdřív demo a potom sem si sehnal plnou. Blbost co se nedalo ani pořádně hrát jenže Infernal machine co tak koukám měl podobné ovládání.Což zase na tu dobu dá pochopit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit