Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrovsky hra Blackthorne?? Tak to si idem pozret ;DD cakal som Olejnika .)
  • Jo jo, Abuse byla dobrá pařba. Že by jedna z prvních her, kde se takto mířilo myší? Nevím. Každopádně atmosféra byla naprosto fantastická.
  • Blackthorne dobrý, ale časem jednotvárné. Často to bylo přirovnáváno k Flashbacku, ale ten se mi líbil mnohem víc, bylo tam rozmanitější prostředí, příběh, atmosféra a hezčí grafika. Flashback jsem dohrál několikrát a pokaždé mě to bavilo, Blackthorne jednou a už mě nelákalo se k tomu vracet, ale schválně to po dvaceti letech zase vyzkouším.
  • https://www.youtube.com/watch?v=rDFMN3GYRuI
  • Ani není potřeba mít účet.
  • solomon.short
    u teto hry jsem zjistil, ze jsem humanista. prokecnul jsem npc, a pak ho ledabylym pohybem sestrelil brokovnici, aby se netrapil *1*
  • Mohli by dat First Samurai, to byla plosinovka
  • jo, Flashback, další z mejch oblíbenejch oldschoolovek :), taky si tyhe staré pecky stále občas rád zahraju :)
  • S princem se to moc srovnávat nedá, tahra má úplně jinou dynamiku, je víc o prozkoumávání a hledání cesty, mluvení s npc, máš inventár na předměty a daleko víc se musejí používat předměty v prostředí. Řekl bych ... s princem to má společný tak pohled z boku a trojúhelníčky jako reprezentaci životů :D.

Každopádně skvělá hra, rád si ji zahraju i dnes ... btw kdo máte battle net účet, tak když se lognete na US battle.net web máte tam zdarma Lost Vikings, Blackthorna a ještě jednu hru :).
  • skoda ze sem nestihl zminit na chatu Abuse :)
  • Malleth
    K tomu i ke Flashbacku sem se vracel asi tri tydny zpátky. Uvítal bych hry v podobným duchu i dneska
  • Flashback byla úplně jiná hra, jediný co to mělo s timhle co společnýho byl pohled z boku ale jinak dobrý hlavně že máš ikonku GAMER
  • Prince s brokárnou. Až moc velká kopie.
  • Odulin
    Klasika. Flashback se mi líbil víc, ale to střílení brokárnou za sebe mělo také své kouzelo. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit