Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme akční klasiku Blackthorne od Blizzardu
13.2.2015 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Řikám sik že je zbytečné psát samou chválu, tak napíšu že si rád zábavně dopnním znalosti ano tato hra mi prostě unikla (stejně jako dalších x xx her přední, poní).
-
Klasika. Flashback se mi líbil víc, ale to střílení brokárnou za sebe mělo také své kouzelo. :)
-
-
Flashback byla úplně jiná hra, jediný co to mělo s timhle co společnýho byl pohled z boku ale jinak dobrý hlavně že máš ikonku GAMER
-
-
Blackthorne dobrý, ale časem jednotvárné. Často to bylo přirovnáváno k Flashbacku, ale ten se mi líbil mnohem víc, bylo tam rozmanitější prostředí, příběh, atmosféra a hezčí grafika. Flashback jsem dohrál několikrát a pokaždé mě to bavilo, Blackthorne jednou a už mě nelákalo se k tomu vracet, ale schválně to po dvaceti letech zase vyzkouším.
-
-
-
Prince s brokárnou. Až moc velká kopie.
-
-
S princem se to moc srovnávat nedá, tahra má úplně jinou dynamiku, je víc o prozkoumávání a hledání cesty, mluvení s npc, máš inventár na předměty a daleko víc se musejí používat předměty v prostředí. Řekl bych ... s princem to má společný tak pohled z boku a trojúhelníčky jako reprezentaci životů :D.
Každopádně skvělá hra, rád si ji zahraju i dnes ... btw kdo máte battle net účet, tak když se lognete na US battle.net web máte tam zdarma Lost Vikings, Blackthorna a ještě jednu hru :). -
-
je to okopírovaný Prince. Co se týče systému pohybu úkroků a obrazovek. Navíc je tam ta brokovnic, kotouly a ukrývání se.
-
-
To je sice pravda, ale hratelností se to nedá srovnávat. V Blackthorne je přece jen víc toho střílení, Prince Of Persia byl náročnější z hlediska hledání cesty a skákání. Tím chci říct, že koho bavil Prince, toho automaticky nemusí bavit Blackthorne (a naopak).
Ale tenkrát se realistická animace moc neviděla, takže každá taková hra byla vítaná.
-
-
Ani není potřeba mít účet.
-
-