Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme akční klasiku Max Payne
9.10.2015 | Redakce Games.cz
46 příspěvků
-
Člověk se cítí staře když už i Max Payne je retro klasika *15*
-
Ono to retro je tady jednoznačně nejlepší video pořad a určitě to lepší co se dá na YT zkouknout.
-
Super :) tenhle pořad popravdě sleduju poprvé ale neudělal jsem chybu.. Kluci jsou dobře informovaní a profesionální.
-
-
No, ale tu emotivní scénu s mrtvou manželkou a dítětem, prokecat nemuseli... *3*
-
-
Tahle hra bude navždy klasika hlavně proto, že taková čistá esence ryzí hratelnosti se jen tak nevidí. Prostě "Tu máš kvér, tady jsou všude šmejdi - běž to vyčistit!"
Žádný zdržování zbytečnýma cutscénama, žádný boření mrakodrapů na každym kroku. Prostě je to v hráčových rukou, co kdy jak udělá! Takhle čistou hratelnost už jsem léta nikde neviděl. A přitom o tom by hry měly bejt. -
-
Tak tak, Maxe jsem nehrál už roky, teda, ale z gamesplaye mě popadla okamžitá touha =).
-
-
Max Payne, this is Deputy Chief Jim Bravura from the NYPD..... *14*
-
Jo, první dva díly Maxe Payna patří mezi mé vůbec nejoblíbenější hry. Trojka je taky super hra, a co se týče hratelnosti. Ale klidně by se mohla jmenovat jakkoliv jinak. S původním Maxem toho moc společnýho nemá.
-
-
Jedna z tých revolučných a skvelých hier, kde som demo hral dlhšie ako plnú hru :D
-
Retro klasika. ...ja ji nainstaloval shodou okolnosti ve stredu. Takova radost si jen tak zastrilet. Remendy jsou kumstiri. I trojka se mi moc libila.
-
Nadčasová hra.
-
čistě náhodou jsem to hrál vloni poprvé v životě. Je to dobrá hra, ty hlášky Maxe Payna mezi misemi nemají chybu. Má to takovou pěknou noirovou atmosféru. Ještě si musím zahrát dvojku a trojku *5*