Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme akční legendu Doom
12.12.2014 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
Vďaka, toto ma navnadilo si hry znova prejsť :) cez sviatky sa zavrem na dva týždne do izby a budem sa len hrať :D
-
-
Dooma projdeš za 4-5 hodin, k tomu netřeba 2 týdny.
-
-
no ja som hral Brutal Doom asi týždeň na predposlednej obtiažnosti... a to už si ani nespomínam či som ho vôbec dohral.
-
-
ja už mám na hry čím ďalej tým menej času, preto hrám Brutal Doom, stačí 15 intenzívnych minút a som spokojný, viac nepotrebujem. Mať to v lepšej grafike asi by som už inú fpsku ani nepotreboval.
-
-
si stahni ty hd textury, vypni rozmazávání textur (opět to maj zaplý v gamesplayi, totalne to doyebe tu grafiku, znici sprajty atd :X ) hod to do fullscrenu, narozdíl tady od hochú, textury 3x ci 4x resize esi mas delo pc, sprajty dej na smart... poradne si pohrqaj s gamma/contrast/brightness + ambient light atd.... by me zajimalo esi to de upsacalovat to rozliseni treba do 4k, by byla bomba...
jinak fakt me mrzi. ze nikdo este nenahral brutal doom video s poradne nastavenou GFX, je to fakt bída tohleto :X
-
-
Brutal doom je absolutně TOP, jen to umět nastavit... jakykoli vid na utube ma zmršený nastavení... aspon ze ja to sam pro sebe umim... k tomu hd texture pack a jedno je jistý, tahle hra z disku nikdy nepujde
-
-
to fakt? WAU, tak to je pre mňa úplna novinka.
sarkazmus stranou, mal som na mysli všetky hry, ktoré mám v pláne prejsť, a ktoré sa mi nazbierali počas roka a na ktoré som nemal dostatok času všetky ich prejsť.
-
-
-
Je někde ke stažení verze s Petrem jako hlavním bossem? :-D
-
Hehe, zlé časy dooma :D
-
\Nejlepší
-
Ale za dooma WSAD jeste neexistovalo!Hrali to redaktori v origo ovladani?WSAD existovalo az pri Qvake,aspon to vypliva z hratelnych ukazek z tv poradu replay.Poprve pouzito WSAD 1995 Qvake.
-
-
mam doma nainstalovany doom 2 (origos samozrejme) a WASD normalne funguje... btw jejich dalsi hra je quake a vysel v r. 96
-
Místo WSAD jsem tehdy používal šipky. A co má jako bejt??
-
-
Dooma 2 mam doma original s krabici a manualem na 4řech disketach :) je to raritka mé sbírky :)
-
-
ti závidím ! je to viac než raritka, môj strýko má doma zase originálku wolfensteina 3D :) krásna a obrovská krabica :)
-
-
Pc scena vzpomina *1*