Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je velká legenda. Pamatuju na zlatý časy doma s PS1. Měl jsem asi 20 her, ale na všechny se víceméně prášilo, potože Driver.
  • Honzo, píle, verva, odhodlání a nevzdávání se cení, ale někdy je lepší použít hlavu a zamyslet se, co dělám špatně. Na mapě je krásně vidět kde jsou policajti a kam vidí. Když to jde, tak proč je neobjet boční uličkou?
    Pamatuju si, když jsem to hrál a když to nešlo akčně, tak to často šlo chytře.
  • Nuž a co tedy říkáte na teho Driv3ra?
    • Pan_Klobouk
      Teho nikdo nehral, vsak to bylo hrozne. ;)

Ja mam pocit, ze ani ctverku nikdo nehral, ackoliv ta uz byla lepcejsi, dokonce dve casove roviny, nicmene panaca behajici po svych byl stale dost k smichu, zvlast vedle te slavne Velke automobilove loupeze.
  • Retro je Retro. ZX Spectrum je nutnost pánové. Minimálně MYTH, DRILLER, H.Encouter, A DIZZY.
    Chyťte se za rypák kucka.
  • jo..díky té debilní garáži jsem tu hru nikdy nehrál :(( neuměl jsem anglicky, takže jsem nevěděl co po mě chtěj.. :( ..né moc zrovna "zlatá" chvíle dětství :D
    • Když jsem jako dítě tu hru dostal, tak jsem taky nevěděl která bije a jezdil jen volně po městě a stříhal filmečky :D Měl jsem hry s otevřeným světem rád, tehdy oba díly Midtown Madness a Driver a první GTA shora. Ale tak o dva, tři roky později jsem se ke hře vrátil a začal bojovat s tou garáží, zjistil jsem, že burnout má tlačítko na klávesnici a ten pocit, když jsem tu garáž dokončil a získal úplně jinou hru než jsem měl posledních několik let !!! Pak každá mise nové překvapení a poslední mise brutál. Pokud tě štve jak jsi hru nehrál, nainstaluj, udělej garáž (není to lehký ani když víš co po tobě chtěj) a dohraj to, budeš se cítit líp *5*
    • Tak jsi šťastně deformovanej.
  • Něj hra na PS1.Takovej jízdní model už nikdy potom nebyl.
  • O chvylu budu ukazovat amigu nie?
    • tahni spatky do madarska
    • no a?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit