Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toto jsem si rozehrál tak před rokem a dojel tak do třetiny. Nejlepší to hrát s Exultem. Na jednu stranu je to stará hra se starými mechanikami, např. nehrozí hrát to aniž by si člověk dělal poznámky. Když jsem to hrál, tak jsem prolézal lokace, v každé lokaci jsem si ručně vypisoval postavy, které jsem tam potkal a questy a hinty atd. Nepřehledný je taky inventář, je hra je krutá, že pokud ztratíte klíčový předmět, a nebudete vědět kde, tak hru bez toho nedohrajete. Je to prostě hodně old-schoolový hardcore. Ale jinak je to suprové RPG hratelné i dnes. Já to totiž hrál poprvé, takže jsem neměl nostalgické brýle. Jen to prostě vyžaduje spoustu času a nutnost dělat si poznámky a hledat na mapě. Zadají vám quest že máte jít tam nebo tam, ale nejsou tu žádné šipečky ukazující kam, prostě si sami musíte najít co a kde máte udělat, a to může dát dost práce.
  • Celý život jsem myslel jakej je Garriot chytrej člověk a nedávno jsem se dozvěděl, že svoje děti pojmenoval, jedno Kinga Shuilong Garriott de Cayeux a druhý Ronin Phi Garriott de Cayeux. Přičemž on a jeho žena si změnili příjmení na "Garriott de Cayeux". Kam se hrabe Jindra Skeldal...
    • Garriot je prostě Lord Brittish a tak to chce odpovídající příjmení. Pro mne je to nejvíc cool vývojář všech dob. Kdo z vývojářů se může pyšnit tím, že byl ve vesmíru.
    • Copak šlechtický jméno, ale kdybys viděl, jak jeho žena vypadá, to bys teprve záviděl *3*

      PS: Něco si o tý rodině zjisti (doporučuju google, budeš koukat, co to umí), pak ti začnou dávat smysl i ty divný jména dětí.
      • Feministka a emancipovaná žena která stála při volbách hodně těsně u Hillary, což o lecčems svědčí. Ano, má hezkou tvářičku a jelikož je kariéristka tak i pár ekonomických úspěchů a co jako, to tě opravňuje ze sebe a svého muže dělat šaška, navíc i z dětí kteří nemají právo k věci mluvit? To je přesně to co udělá pak ve škole nějakej tyran než se tomu děcku začne kvůli jménu posmívat a dělat mu horší věci, hezky si to jméno a celou rodinu progoogluje, pak si sedne, objektivně si utřídí informace, a teprve pak se rozhodne jak bude jednat. Fakt, abyste se z toho googlu jednou nepo*rali, vylez radši ven do světa čumbabo abys zjistil že určitá sociální pravidla a vzorce u lidí nezmění nic, ani google ani šlechtický titul *3*
    • I chytrý lidé se mohou zbláznit,mno většinou se zblázní chytří lidé...blbec na to nemá mozkový potenciál. *10*
  • Je to krásná hra, možná jeden z prvních živoucích světů, navíc perfektní lore o avatarských ctnostech a příchodu zla v podobě "nové doby". Hrál jsem, jakmile na ni upozornil Andrej ve Score, do té doby jsem o ní prakticky neslyšel, všichni jsme hráli osmičku... Skončil jsem v datadisku, kde mi hra padala. Druhý díl (Serpent Isle) jsem nehrál, pořád na mě čeká.
  • Přiznám sem, že na hraní Ultimy 7 potažmo 8 jsem nikdy neměl dostatečný intelektuální potenciál. Ale tak se strašným potěšením sleduji vizuál této hry. Podle mě umělecké dílo.
    • Osmičku a intelektuální potenciál bych do jedný věty nedával.
      • V kontextu v jakém stavu je je dnešní herný prámysl myslím, že nemáte pravvdu. Ale je pravda, že osmičku jsem se snažil hrát o něco déle a s friendly přítupem k hráčovi je na tom o parník dále než sedmička.
  • Perfektní retro, díky!

    K sérii jsem se dostal až s Ultimou Online. Měl jsem domek kousek pod Minocem. Taková garsonka. Vlastně 1+0. Místo koupelny záliv za oknem. Místo záchoda smrček za dveřma.
    *1*
  • Doufám že dneska to bude v plné sestavě - tz včetně Volejníka.
  • Díky jako vždy za skvělý retro. Ultimu VII jsem poprvé hrál někdy v roce 2000, když mi bylo 6 let. A i když už v lecčem zastarala, tak lore je pořád nejlepší. Kdyby tak udělali remake, tak TES nebo Zaklínač se nechytají. Ach, tahle skladba je tak nostalgická. https://www.youtube.com/watch?v=gvfovSsy4B8
  • Tuhle hru jsem, bohužel, znal jenom z článků v herních časopisech, ale když jsem se k ní o dost později dostal, už mě to k ní netáhlo, tak jsem to hrál jenom chviličku na vyzkoušení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit