Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Je pro mě záhadou proč se nikdy neobjevil žádný pokus o předělávku tohohle klenotu, když na spočítání pokusů o remake u prvního dílu mi nestačí ani prsty na ruce.
    • protoze i tohle byl vlastne jen remake puvodniho ufa? sami kluci rikali, ze puvodni tvurci to odmitli delat, protoze to melo vyjit snad do pul roku po enemy unknown
      • Tak možná než remake by sedlo označení datadisk, kterým původně druhý dil měl opravdu být. Ale to pořád nedává odpověď na to proč se všichni v předělávkách upínali na první díl a tftd, nebo Apocalypse ignorovali? Četl jsem že druhý díl UFO: Extraterrestrials se měl zaměřit na oceány, ale momentálně je zřejmě ve stavu klinické smrti...
      • přesně, dělalo to přímo Microprose, bratři pracovali na Aftershock jako plnohodnotném pokračování.
  • nemáte niekto po ruke link, na omodovanu, odbugovanu a vyladenu verziu dvojky? Docela som dostal chut, jak som to pozeral...

Dohral som to asi X krát, ale stratil som bookmark na doladenú verziu
  • tak jsem to zkusil a pote, co mi trvalo 40 kol najit plovaci talir, jsem to vzdal, vojak s tezkou zbrani a ocerwatchem chodi asi 3 policka a s vyplym 6, lehkoodenci s flintou nasobne vic, takze by to dopadlo jak tenkrat, ze bych chodil jen s flintama

mimochodem jsem opet dostal ban a opet ani netusim za co, zvule moderatora dosahuje nebyvalych rozmeru nebo to dela automatika na zaklade algoritmu s generatorem nahodnych vymazu
    • "Overwatch" (spíš reaction shot) se ve starých X-COMech moc nepoužíval, protože pak právě voják moc daleko nedošel a hra byla zdlouhavá. Těžký zbraně jsou zezačátku dost problém právě kvůli tomu, že hodně vojáků pak daleko nedojde. Stačí je dát někomu, kdo má vysokou sílu a pak je to v poho. Jinak zezačátku je imho nejlepší používat tanky na čištění kolem ufa a jen vnitřky čistit s vojáky.
  • Ha!, krabiznik za rohem, ty hayzle! Jeste ze jsem si nechal v zasobe dost time units, abych ti provrtal pajsl 20tkou vrtakem! :)
  • Bacha, hned v první minut ten blb propálí spoiler z nového Xcomu.
  • jack
    Ano, ano, pamatuji take na ukrutne dlouhe mise, ktere jsem hral i nekolik hodin...Alespon se to tak dlouho neloadovalo jako preposledni X-Com na ps3 :+)
  • Pokud máte rádi XCom a nehráli jste Xenonauts, tak to napravte ! *4*
    • xenonauts uz jedine z XNT! http://www.goldhawkinteractive.com/forums/showthread.php/12813-XCE-0-31-XNT-6-0-Out-of-the-Sun-geoscape-overhaul-for-XNT/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit