Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechcete někdy v retru zahrát aj syphon filter 1 nebo 2 je to jedna z nej her na psx *5*
    • jnsCZ
      Určitě bych někdy rád něco takového zrealizoval, ale nejprve to musíme vyřešit technicky - bohužel PS3 i třeba PlayStation TV mají ochranu obrazu HDCP, takže nám nedovolí streamovat. Pracujeme na tom.
      • Ronox
        Honzo! A na co máš doma tu krabičku, co jsem ti dával! Nahatej.
        • jnsCZ
          Ta bohužel nepomáhá - jednak to neumí odstranit HDCP, druhak z toho leze nějakej divnej signál a shazuje nám to grabovací kartu
      • Jack1947
        Super, nezbývá než držet palce... Lol HDCP ochrana to je fakt něco. *7* *12*
  • RazorProduction
    Moje prva stealth hra na PC *4* dohrana 8x a ta hudba https://www.youtube.com/watch?v=yd3zMu707XU lahoda *8*
    • *14* https://www.youtube.com/watch?v=6miaTf1gF4g u těch závěrečných titulků mi naskočila husí kuže ,)
  • Skvělá hra, odnesl jsem si z jejího dohrání tenkrát hodně silné zážitky. Nepamatuju si jinou hru kde v podstatě všichni bossové jsou svým způsobem lidští a soucítíte s nimi a je vám vlastně líto toho že jste je zabili...
  • ah jo, zase sem propasl primej prenos. MG 1 je genialni, pro me rozhodne nejlepsi dil spolu s 3kou.
  • Super vysílání super hry se super komentářem plným super informací :-D ;-) těším se na speciál. A příště do retra to chce dvojku!!!
  • Tuhle hru jsem hrál poprvé těsně po Deus Ex a byl jsem překvapený, kolik toho Deus Ex z Metal Gearu převzal. Svým způsobem jsou to dva pohledy na stejné, stealth-agentsko-komiksové téma s řadou styčných bodů.

Spectorův Deus Ex je dávno pryč, škoda, ale Kojimův Metal Gear pořád vychází - super!
  • A co Metal gear na MSX2??? 1987 tusim...
    • Jack1947
      Na Maxintosh? *8*
    • to se packovatelum nehodi do kramu
  • TheGGG
    jediná série, u které jsem dnes ochoten tolerovat škaredou grafiku a zahraji si i první díl (klidně eště po páty). Sláva MGS.
  • bossfight s tankem je utrpeni sledovat, typickej gameplay na techto zarizenich

zkrotit packu je vetsi problem, nez vymyslet jak na sefika

na mysi bych tam proti tomu ty granaty trefoval jak luke skywalker sachtu na hvezde smrti
    • je vidět, že k Phantom ušli dlouhou cestu, tady je nepohodlný ovládání evidentně součást toho fightu, jak píšeš, na myši by to mě každý za 5 vteřin hotový a muselo by se to dělat jinak, pro mě bylo vždycky největší peklo střílecí pasáže z poledu první osoby ve dvojce a dál, ale neni třeba kopat do dávno mrtvého koně, všichni víme, že K+M ovládání je přesností tomu gamepadovému vzdáleno přes půl galaxie
      • TheGGG
        když je někdo lemra a ňúb odchovaný na M+K
        • já jsem odchovaný převážně na K, M se přidalo až později
          • ja zacal prevazne na J (zx spectrum), pak na 286 ciste K, na 386 uz jsem ale podlehl modnim trendum a poridil si mys *5*

po hrichu doted nic lepsiho nevymysleli, pritom je to uz pres 50 let od jejiho pocatku

ten gabenovo vynalez vypada zajimave, ale z touchpadu a dotykacu vim, ze smrdlani prstem/prstama me docela otravuje
    • problém byl spíše v tom, že na tank vůbec nejsou potřeba chaff granáty..
    • To vis, když ses jelito a potrebujes k tomu abys něco trefil mys, tak to je samo problém. My zrucnejsi trefujeme packou jako zvejkal tie fightery:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit