Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte, bohužel tento retro letsplay nestihnu jelikož jsem na cestách, nicméně je to výborna hra která si zasloužíl pozornost i dnes. Dokonce bych si i dovolil tvrdit, že si Moonstone přímo říka o remaster verzi. To by bylo naprosto boží. Díky za skvělej výběr!!!
    • A to je problém si pustit záznam?
  • Moje srdcovka. Pamatuji si, jak jsme podobné hry tahali pěkně od kamaráda ze sousední dědiny přes 3,5 palcové diskety. Třeba takový Mechwarrior 2, to byla slušná nálož disket. A když pak jedna nešla.....:)
    • MikeR
      Tak to zas takovej problém nebyl, aspoň se na disk zkopírovalo co šlo a počkalo se. Holt si člověk nezahrál hned, ale třeba druhej den. Taky se chodilo ven a tak. *1* Průšvih byl u kopírování kazet, špatná kopie znamenala zkopírovat to celý znova od začátku, třeba i několikrát. To byla podstatně větší ztráta času než jedna vadná disketa z pěti. *1*
      • https://www.youtube.com/watch?v=V0EfycbDhiw
        • jack
          JEEETPAACK :) Pamatuju si, jak jsem si vzdy krizoval, aby pri nahravani napadl error...
  • Dark souls herniho středověku :)
    • Spíš Dark Souls je Moonstone dnešní doby.
  • Tak to mě moc mrzí, že jsem minul přímý přenos. Tohle bylo moje největší přání pro retro gamesplay. Pro mě naprostá legenda. Nesmrtelná hratelnost, krásná grafika, rpg prvky, krvavá atmosféra. Všechno správně. Už se těším až kouknu aspoň zpětně.
  • Aj v PC verzii sú sound blastrové zvuky, stačí nastaviť v moon.cfg sound=sb.
    • MikeR
      Ale zase to bylo retro se vším všudy - kolik z nás mělo tehdy zvukovku. *1*
      • můj známej měl v době kdy vyšel Doom gravis ultrasound. Postupně se u něj na exkurzi vystřídalo snad celý město.
        • MikeR
          Přesně! *1* My zase chodili za známým nábožně poslouchat AWE32.
  • S tou Amiga verzi jste to hosi moc nezvladli... Pokud budete delat dalsi retrogamesplaye her z obdobi 1986–1993, Amiga verzim byste se rozhodne nemeli vyhybat, lepsi by bylo koupit si Amiga Forever 2016, cimz ziskate legalni! a nejlepsi Amiga emulator se vsim nastavenim a nepouzivat ty hotove smontovaniny od dvou polaku...
    • Amiga emulátory jsou pain in the ass. Nakonfigurovat WinUAE je hotové peklo. Nechápu proč to nemůže být snadné jako jiné emulátory, prostě jen nahrát iso či nějaký image a hrát. Ne, do WinUAE je potřeba sehnat rom, whdload a nevím co ještě. Na Amigu je pár opravdových klenotů, které stojí za to hrát i dnes - třeba Fate: Gates of Dawn nebo Ambermoon, a nebo prostě jen graficky a zvukově lepší verze PC klasik, třeba Ishar trilogie.
      • a proc myslis, ze jsem napsal kupte si Amiga Forever (ve verzi 2016). Je to samozrejme take postavene na WinUAE, ale obsahuje legalni romky temer vsech modelu Amig, spoustu pripravenych konfiguraci, jednoduchou instalaci + dalsi bonusy podle zakoupene verze https://www.amigaforever.com/
  • jj srdcovka, spolu s Project - X, NY Warriors, Speedball , Alien Breed a mnoho mnoho dalších. Veškerý tehdejší čas nemohl lépe vystihnout tento zpěvák : https://www.youtube.com/watch?v=s_UAFNoAd4Q
    • MikeR
      Tak to je bomba! *1* Já mu nejdřív nevěřil. Kouknu na název videa a říkám si - nojó, ty tak můžeš vědět, od čeho byly vymlácený... on to věděl naprosto správně! Sakra málokterej zpěvák tak dobře ví, o čem zpívá. *5*
  • Video na youtube nefunkcni...
    • O pulnoci uz jelo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit