Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Nebo Z bylo taky pecka :)
  • děláš jako kdyby všechny 486 byly stejný... "nějaký 486" *16*
  • Tilwaen
    Úplně mi mluvíš z duše. Tiberian Sun měl bombastickou atmosféru nejen díky grafickému zpracování, ale i nezapomenutelné hudbě od Franka Klepackiho, který dělal soundtracky k většině C&C her i jejich nástupcům (Grey Goo, ...). Tiberian Sun je perfektně hratelný i v dnešní době, má však jeden nešvar, a sice pokud člověk zvolí jinou obtížnost než Easy, tak dostane poměrně rychle na zadek *1* Ale tak se dříve hry dělaly.

Přestože mám Tiberian Sun raději, musím uznat, že se Red Alert 2 hrál lépe - jednotky byly více variabilní, grafika na tehdejší poměry dechberoucí, jen se do tradičních videí mezi misemi vloudila, jak říkáš, jakási nadnesenost a sebeparodie. Přestože to hře zřejmě ve výsledku prospělo, hutné atmosféře z Tiberian Sun se to ani omylem nepřiblížilo.

O Red Alert 3 se nemá cenu vůbec bavit, stejně jako o nástupcích tiberiových dílů. Nevím, jestli je to tím, že jsou pro mě předchozí C&C hry srdeční záležitostí a oni jejich nástupce udělali jinak, než bych si představovala, nebo jsou to opravdu tak špatné hry, ale vůbec mi nesedly. Asi bude pravda někde uprostřed. Všechna čest EA za Generals, ty se jim moc povedly, ale pokračování zaběhnutých sérií zkonili, jak jen mohli.
  • ALHAZRED
    diky moc
  • ALHAZRED
    Diky človeče...tato seria ma nejako obyšla, nemal som železo tehda, ale Dune 2000 bola boži...potom...mam čo dobiehať *14*
  • Také nechápu proč se stáhli z prodeje. Skvělá hra a EA zase něco pose... Nejspíše kvůli právům, ale rád bych uvítal konkrétnější informace.
  • funny jak se ty dny spojuji jen s detstvim
  • vonTossis
    Taky jsem obdobně pojmenovával sejvy. *4* A ten rychloposun mapy by mě dokázal brutálně na.rat .. musel bych to vypnout. Poprali jste se s tím dobře *4*
  • Jo Tiberian Sun mám taky nejradši. Dodnes ho hraju a jak říkáš, ta atmosféra je tam opravdu perfektní, navíc je to asi ten nejvyváženější díl co se týče jednotek a možností dobývání základny.

RA2 už byl přece jen trochu komedie, hrálo se to sice výborně a ještě líp to vypadalo, ale ta nadnesenost příběhu mi tam trochu zavazela. Naštěstí to ještě nebylo tak komediální jako RA3, ale to už byl ten Westwood jak ho známe dávno pryč a EA se celou tuhle sérii podařilo tak krásně pohřbít, že z toho mám oči pro pláč...
  • Inquisitor
    Jediná strategie co jsem v životě hrál na gamepadu a na konzoli (PSX) :)
  • Princ.Jablon
    Já to tehdy hrál též na nějaké 486...a v pohodě
  • Princ.Jablon
    Jedna varianta ti tam chybí...hádej jaká *7*
  • Princ.Jablon
    BFME i BFME 2 jsou velice dobré strategie dodneška...taky jsem na ně dnes koukal, bohužel ani na originu nebo steamu jsem je nenašel
  • Lukyz
    Jednoduše, stáhneš si je na téhle stránce a v instalátoru akorát vybereš adresář kde máš TD nainstalovaný.
  • species
    Ten me nejak minul, vim ze jsem to hral s kamosem jednou po siti a ten mi s Legolasem vystrilel celou armada.... od ty doby sem to nehral
  • Jak sé tam ptal někdo na fantasié RTS tak co LOTR?
  • RedEagle
    Stiahol som Tiberian Dawn...ale neviete niekto ako do hry vložim videa ?
  • species
    Teda ja musim rict ja mam tyhle dva kluky strasne rad. Jak me cely games posledni ty roky pekne se.... lezou na nervy, omlouvam se... zapominam ze mame tu cenzuru, tak na retrogamesplay se kazdy patek vylozene tesim
  • premyšlím co je vic marny, jestli herecke vykony, hra samotna, nebo honzovo račkovani
  • JohnyTheZik
    Prekvapilo me, ze se hraje zrovna Red Alert a ne Tiberian Dawn, a pak jeste vic po precteni clanku, ze RA serie byla oblibenejsi. Verim tomu, ze RA2 je zapsana v srdcich vic hracu (prvni poradny multiplayerovy klani), ale zpetne bych si troufnul tvrdit, ze kdyz se rekne nejlepsi dil CnC, tak by vysel lip Tiberian Sun (uz jen kvuli ty uzasny atmosfere).
    Nevite, jestli na tohle tema neni nejaka statistika, nebo neco takovyho?

Jinak super, skvely retro, diky moc :D!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit