Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme kultovní RTS Command & Conquer: Red Alert
14.8.2015 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
Diky človeče...tato seria ma nejako obyšla, nemal som železo tehda, ale Dune 2000 bola boži...potom...mam čo dobiehať *14*
-
-
Nebo Z bylo taky pecka :)
-
-
Z me nikdy nechytlo. Stvalo me stejne jako vsechny ty debilni mise v c&c nebo warfraftu, kde se nestavelo a jen chodilo s jednotkama
-
-
-
1ka a red alert jsou genialni. To se proste hrali porad. Bylo to ta akorat zabavne a nekomplikovane. Skoda ze s generals uz to slo totalne do kopru
-
Taky jsem obdobně pojmenovával sejvy. *4* A ten rychloposun mapy by mě dokázal brutálně na.rat .. musel bych to vypnout. Poprali jste se s tím dobře *4*
-
Stiahol som Tiberian Dawn...ale neviete niekto ako do hry vložim videa ?
-
-
Jednoduše, stáhneš si je na téhle stránce a v instalátoru akorát vybereš adresář kde máš TD nainstalovaný.
-
-
Když kdykoli někde slyším nebo čtu Tiberian Dawn tak mi vždy jako první naskočí myšlenka na tenhle skvost. Soundtrack to mělo na svou dobu naprosto neuvěřitelnej, Klepacki válel! *5*
-
meh *6*
-
premyšlím co je vic marny, jestli herecke vykony, hra samotna, nebo honzovo račkovani
-
-
Problém nalezneš mezi židlí a monitorem.
-
Jedna varianta ti tam chybí...hádej jaká *7*
-
-
Jak sé tam ptal někdo na fantasié RTS tak co LOTR?
-
-
BFME i BFME 2 jsou velice dobré strategie dodneška...taky jsem na ně dnes koukal, bohužel ani na originu nebo steamu jsem je nenašel
-
-
Také nechápu proč se stáhli z prodeje. Skvělá hra a EA zase něco pose... Nejspíše kvůli právům, ale rád bych uvítal konkrétnější informace.
-
-
Ten me nejak minul, vim ze jsem to hral s kamosem jednou po siti a ten mi s Legolasem vystrilel celou armada.... od ty doby sem to nehral
-
-
ma pravdu konzole maji vždycky divnou grafiku pořad lepši pc než ps4
-
Po Duně te johle nejlepší strategie.
-
-
Duny jsem hrál všechny, i tu adventuru, a stejně je pro mě nejlepší strategie Dawn of War, tohle je vyloženě o vkusu
-
Mě nejvíce uchvátila Emperor: Battle for Dune *14*
-
jeste byla fajn Dune2000 . Skoda ,ze to zapadla
-