Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme legendární prokrastinační plošinovky Prehistorik 1 & 2
24.7.2015 | Redakce Games.cz
37 příspěvků
-
Fascinuje mě tvrzení, že dvojka je prostě hezčí, lepší a těžší než jednička. To je přeci logické, když jednička je z 91. a dvojka z 93. Tenkrát dva roky byl obrovský skok ku předu. A musím ještě dodat, že jednička je pro mě hezčí a lepší. A je mi 39, takže jsem zažil i mnohem starší hry a to pro ZX Spectrum (v mém případě na klonu Didaktik M).
-
Gamesplaye s Volejníkem mě bavěj nejvíc, dobře se poslouchá, má co říct :-)
-
Mají to na GoG.com, tam nemusíš nastavovat nic.
-
Co takhle gamesplay Duck Tales: Quest for gold? To byla perfektní hra *5*
-
Taky bych ji tam moc rad videl, ale to je co level tak hodina az tri, takze leda mit pripravenou haldu savu. Kazdopadne Spellcross nezapomenutelna zalezitost. Ten pocit, kdy ses v bitve rozmejslel jestli uz pouzit SAVE anebo jeste pockat *14*
-
konečně ses přiznal smrkáči teď to budeš mít na talíři pořád *1*
-
Nehrál, ale vypadá to docela nudně.
-
Jo, to bude ono, tratě, myslím, placaté a bylo to podobné Wacky Wheel.
-
A co Humans? - https://www.youtube.com/watch?v=ReG26i4gdUA
-
Ono na tom počítači ve školce nic jinýho nebylo.. *12* *12*
-
Co zkusit někdy udělat starou legendární Slovensko-Českou tahovku Spellcross? Myslím si že do Retro Gamesplay se to náramně hodi.
-
Chuck Rock supr na Amize, skvela hudba.
https://www.youtube.com/watch?v=8rm0eTagViU -
Raději poděkuj, že zdejší edukativní artikuly fedrují augmentaci gramotnosti.
-
Já taky ne. :D
-
mě je 21 a vyrůstal jsem na CoDu, holt nejsem hypster
-
Myslis takovy ty motokary cos tam mel i utoky ,obrany veci, zrychlovadla a jezdilo se po ruznych trati sveta?
-
Chuck Rock 1 a 2
-
Kromě Prehistorika a Ugh si z pravěkých her vzpomínám ještě na BC Racers. Ale určitě se ještě něco najde, minimálně jedna dvě plošinovky, ale nevybavím si jména a předpokládám, že Flinstoneovi byly také předělání do hry.
-
Zase ty debilní předsudky typu pokud je ám 25+ znáte to pokud jste mladší tak ne. Jsem ročník 1991 (24 let) a prehistorka jsem se ve školce něco nahrál (jedničky, dvojka je prostě divná)
-
No vidíš, mě je 18 a vyrůstal jsem na Serious Samovi a AoE. :) Jo a ještě Painkillerovi. :D