Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celoush
    Co takhle ten odkaz na místo na www.youtube.com/watch?v=h1QV1ADR5-M nastavovat přímo na gaming vzhled tedy: gaming.youtube.com/watch?v=h1QV1ADR5-M
    • jeanczarny
      Protože fakt záleží na tom, jestli to má šedý nebo bílý rozhraní....
  • Tak tohle retro bylo nic moc. Ze jste ukazovali originalni verzi mi nevadi, ale ten amatersky zpusob hrani, to byla ostuda. Je pekne, ze zminite, ze se postava muze vyklanet, ale proc to ve hre nepouzivate? Hranim rambo stylem a spoustou smrti jste tu hru a jeji atmosferu ukazali jinou, nez by mela byt.
    • No tak hlavně hrát to ve studiu, věnovat se komunikaci s diváky atd. nepřidává soustředění a hru rozhodně nehraješ tak, jako v klidu doma. To nejde, i kluci z Games jsou jenom lidi. *1*

Ale navíc, že by měla být jedna správná atomsféra vyplývající z jednoho správnýho stylu hraní? To přece né. *3* Ideální hra má mechaniky umožňující hráči užít si hru ve svým stylu, aniž by se tím jiným stylem hraní stala výrazně lehčí. Nemůžeme vědět, co přesně se tvůrcům honilo hlavou, když hru vyvíjeli, ale stejně bych řekl, že při vývoji System Shocku neexistovala myšlenka o správným stylu hraní, naopak mi kolikrát přijde, že byl záměrně designovanej tak, aby bylo možný najít se v něm se svým stylem hry. A to říkám jako hráč, kterýho SS neoslovil, ale z jiných, teď nedůležitých důvodů. Vpravdě genialitu tý hře upřít nemůžu už právě proto, že tohle umožňuje.
  • Neříkaj tam cyborgové metal to battle? *1*
    • Hanzales
      Podle mně "your memo, your memo" :)
  • Ten to hraje jak totalni drevo :D
    • Ono se to hlavne tak snadno jako dnesni hry nehralo.. driv jsi skutecne musel klikat treba na toho panacka na koukani nahoru a dolu. V te virtualni realite slidovat neslo, clovek se musel jen natacet a neslo to zrovna extra rychle. Samozrejme jak rikali na zacatku, slo o zvyk, par hodin hrani a clovek v tom byl pekne zbehlej.

Kazdopadne SS1 byla naprosto super hra, mam na nic dobre vzpominky, ale nechci si je znechutit tim, ze bych si to zahral znovu, protoze vim, ze bych to prirovnaval k soucasnym hram a nebylo by to ono. Holt, necham rad nektere veci historii :).

SS2 bylo taky super, ale uz to nebyl takove jako jedincka.
      • Mam cd verzi, ale pred 2 lety jsem znova rozjel tu portable [po 17 letech] a zadnej problem jsem v tom nevidel, slo to ovladat dobre.
    • nightborne
      Jo no, měl bys jim to tam jít předvést ;). Ale moc to tady nerozbaluj, ať ty nebožáky neztrapníš.
      • to je sám Arnoštek vole! *1*
      • species
        11/10 :D
        • 99/10? *3*

http://s27.postimg.org/wkc0n386b/image.jpg
          • species
            hezkypekne!!!! Original mam jen dvojku ty jo! Zavist, tohle je klenot
  • za 20 let budou naši potomkove sedet a spomínat na dnešní legendarni klasiky jako Fallout 4, The order nebo Witcher. oh w8...
    • Half-Life_3_confirmed
      podle hodnocení komentu koukám, že vážně hodně lidí pochopilo sarkasmus
    • to je mi lito (vlastne neni) teto nove generace v hernim prumyslu... neni nad to si zazit skladani PC od 286 a vyse..(atari nepocitam :)), zazit ty krasy s disketama... ale dneska to ma misto mozku z WOT kostku
      • nightborne
        Hele diskety fakt zrovna slavný médium nebyly, nevím, jestli už jsi zapomněl, nebo jsi měl jen štěstí, ale já na tu "radost", když jsem nesl kámošovi HoMM2 na asi 50 disketách a dobře deset jich nefungovalo, jen tak nezapomenu =)).
        • HoMaM 2 na padesáti disketách?! To si měl i s videama, ne? Dodnes si vybavuju, jak mi kamarád hází z balkonu krabičku ve kterých se tehdy prodávaly diskety, kterých tam se vlezlo tak maximálně patnáct, se slovy: "Chytej, je to bomba!" Když mi přistála v rukách, ještě jsem netušil, že následující dvě noci nebudu vůbec spát... :D
          • nightborne
            Hele, to už si nepamatuju, ale asi nejspíš jo, pač si přísahámbohu pamatuju, jaká toho byla děsivá taška *1*
        • hra na 50 disketách to pozbývalo smysl a byl to už takový masochismus. Vyplatilo se počkat na cd rom a mezi tim třeba hrát na konzoli.. Pamatuju jak nás deset lidí čekalo u kámoše v bytě na týpka co přišel s kufříkem a na 60 disketách měl command and conquer. Byla to taková senace u které jsme vypili 2 flašky tvrdýho a výsledek co jsme potom viděli byl nic moc protože na stroji na kterém to rozjížděl(už si přesně napamatuju ale myslim, že 386DX 40MHZ) se ta hra vpodstatě nedala hrát.
    • jojo...hlavne na fallout4 a the order... :-D
      • co to je The Order? Fallcout 4 jeste nevysel ne, tak kdo ví jakej bude?
    • tomu nevěřte....herní renesance byla jen jedna a již se nikdy nevrátí *3*
      • Renesance—nerenasence, herni kulturu relativne nedavno postihl zrod nezavisly sceny, ktera ve hrach znamena uplne to samy co ve filmech. Obsah mimo koleje mainstreamoveho hada pozirajiciho vlastni ocas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit