Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahraj si hru Penumbra. Tam je uzasna atmosfera a zazijes skutocny strach .
  • Bounty
    Nadherné , musím se přiznat, že žánr adventur šel vždy kolem mě, ale po tomto retro gamesplayi mám chuť si tuhle a třeba i další pak zahrát. Nemohli by jste mi poradit nějakou hodně dobrou atmosférickou adventuru? Český dabing by byl fajn, ale určitě není podmínkou. Předem děkuju *4*
    • Bounty
      Děkuju všem za tipy , zkusím to nějak projít a pár si jich koupit :) Aspoň budu mít zase co hrát. Ještě jednou děkuju.
    • Lure of the temptress, pokud ti nevadi, ze budes hodne umirat. Myslim, ze je na gogu.
      Pokud jses spis na goth atmosku tak neslapnes vedle s Elvirou, ale take budes hodne umirat.
      Pokud ti nevadi starsi grafika (a opet caste umirani) tak Zac Mckracken and alien mindbenders.
      A pokud chces hru v cestine, tak Gooka.
    • Pokud jsi nehrál, tak na prvním místě bych určitě doporučil The Longest Journey (a za mě i pokračování - Dreamfall, i když to už ne každému sedlo). Nejatmosferičtější a nejhezčí adventura, co jsem kdy hrál. A pokud ti nevadí pixelartová grafika, tak The Secret of Monkey Island, Loom, Primordia...
      Někým již zmiňovaná Syberia má krásnou ručně kreslenou grafiku, hudbu i atmosféru, ale herně (designově) je podle mého názoru opravdu špatná a frustrující, mně to hodně zkazilo výsledný dojem/zážitek.
      Všechny tyhle jmenované hry si můžeš legálně koupit na GoG.com.
    • jednoznačně THE LONGEST JOURNEY, královnu adventur.

pokud máš rád Da Vinciho Kod, tak zkus BROKEN SWORD

Na Dark Seed, co ti tu nějaký moula doporučoval, zapomeň. Ta hra byla dobrá ve své době, dnes je nehratelná, protože měla časové limitity, tj. když něco neuděláš v určitém čase, tak konec.
    • Pokud chceš atmosferu a dost emocí, doporučuju oba díly SYBERIA.
      V dabingu nevyšly, ale v naší lokalizaci jsou s titulky.
    • Sanitarium, Dark Seed 1+ 2, I Have No Mouth and I Must Scream
      • Mato1987
        Sanitarium *14* to bola pecka !
        Mimochodom koho bavil sanitarium tak na steame vychádza koncom mesiaca hra STASIS , podobné ako sanitarium :)
    • uzasna adventura je tohle
      http://games.tiscali.cz/recenze/sherlock-holmes-vs-jack-rozparovac-50865
      at uz atmosferou, systemem reseni hadanek i perfektnim pribehem s hlavou a patou
    • Gabriel Knight 3
    • Jazz
      Tohle a nebo třeba i Nibiru: Posel Bohu o kterém kluci mluvili i na streamu.
      Pamatuju si, že jsem demo dohrál asi 10x.
      • cumpi3
        mluvime-li o te nove verzi, ja velmi dobra, ale na posla smrti to dle me nema...Posel smrti jsem si nainstaloval z nudy pote, co se mi na level dvd par let valel v supliku. Dodnes na tu hru vzpominam, neskutecne silny zazitek. Posel Bohu je kratsi, ne tak emotivni...ale porad velmi dobra hra
  • Nejlepší? No nevím, vzpomínám si jak to bylo především neskutečně zásekové. Zhruba v polovině jsem si řekl, že mi to za takovej opruz nestojí a šlo to z disku.
    • Vypada to, jako kdybys nerozumnel zanru.
      • což ovšem ještě neznamená, že by byl horším člověkem než ty - do diskuze se může vyjádřit každý :)
  • Llour
    Moje nejoblíbenější adventura s úžasným dabingem *4* .
    • Kr.Pa
      Na poldu 1 a horké léto 1 to stále nemá.
      • to je tátův bágl, říká mu eda a má ho rád..
      • trapárny.. *7*
      • Opak je pravdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit