Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme mrazivou českou adventuru Posel Smrti
7.8.2015 | Redakce Games.cz
46 příspěvků
-
což ovšem ještě neznamená, že by byl horším člověkem než ty - do diskuze se může vyjádřit každý :)
-
Nevim, whispered world jsem hral a jedine dobre co muzu rict, ze je to hezky nakreslene. Jinak hrozne spatny.
-
Muzu jen doporucit, oba dily.
-
A Daeadlic.
-
Jste borci, vaše letsplaye mám fakt rád, jen nechápu, kde berete všechny ty informace :D Jen tak dále.
-
Děkuju všem za tipy , zkusím to nějak projít a pár si jich koupit :) Aspoň budu mít zase co hrát. Ještě jednou děkuju.
-
Lure of the temptress, pokud ti nevadi, ze budes hodne umirat. Myslim, ze je na gogu.
Pokud jses spis na goth atmosku tak neslapnes vedle s Elvirou, ale take budes hodne umirat.
Pokud ti nevadi starsi grafika (a opet caste umirani) tak Zac Mckracken and alien mindbenders.
A pokud chces hru v cestine, tak Gooka. -
Das schwarze auge? Diky za tip, na obrazcich vypada velmi dobre.
-
Jééé ten chudák Pavlím mi opět smazal příspěvek. Opravdu jsi chudák nad chudáky buzno...
-
Dohrál jsem všechny díly, ale první byl nejlepší. Už jenom k vůli skvělému dabingu a ten konec mě taky dostal. Většinou už to člověk odhadne předem, ale tady to bylo opravdu překvapení :)
-
a co takhle něco novějšího?
Lost Horizon
A New Beginning
Perry Rhodan - Myth of the Illochim
The Dark Eye: Chains of Satinav
Fahrenheit -
takže ve zkratce: pokud chceš novější adventuru, kup tu, kde je výrobcem Wadjet eye
-
Za sebe můžu doporučit ještě The Last Door, kterou cpu všude. Už jenom ten soundtrack. <3
-
se hned neposer
-
* beneath the steel sky ;)
-
typek co chcel vediet radu na dobru adventuru s atmosferou: Gemini Rue, Technobabylon, Broken Sword 1, 2 , 5, Harvester, Monkey island 2, 3, Indy jones( atlantis), Beneath the blue sky, Last express.....etc
-
neviem co fukas kamarat, ale mas pravdu ;) ja hravam adventury aj teraz, kupujem si ich na GOG alebo Steam, najlepsi kusok pre mna povazujem Broken Sword 1, Posel Smrti 1, Indi Jones( atlantis) .. pekne si to opisal, pozdrav z u.k. ;)
-
Perfektna hra, cesky klenot za ktory sa klaniam nasim susedom... Cesi vedia ako robit dobre hry, akurat pred masiacom som si dal maraton a zahral som si vsetky tri casti, ale jednotka je najlepsia, klobuk dole.. diky
-
back to COD... tam stačí mačkat dvě tlačítka a přeskakovat cutscény, to bys mohl dát.. no brain no gain