Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra a ja cekal, ze budou konecne ty Need for Speedy kdyz ted vysel novej dil... no nic, asi se nikdy zadne zavodni hry na retrogamesplay nedockame (Carmageddon se nepocita) :( A zrovna zavodnich her kdysi vychazelo mraky. Me uz ty adventury uprimne trochu lezou krkem. Zkuste ty zanry trochu vic prostridat, nejsou jenom fpska a adventury :) Jo a jestli budete hrat GTAcko, tak urcite jednicku nebo dvojku, to je pravy retro!
    • Tak chápu tě s těma závodníma hrama. Sice by mě asi až tak nebavilo koukat na závodění, ale v rámci spravedlnosti samozřejmě uznávám, že tady opravdu příznivci žánru přichází zkrátka. Ale tak koneckonců sranda je vždycky, ať už hrajou cokoliv, to je jasný že bych se koukal.

      Nicméně - že by adventury byly často? Před Gájbrašem bylo naposled na konci srpna Alone In The Dark, a to je spíš survival s prvky adventury. Klasická point&click byla naposled na začátku srpna (Posel smrti). A jak jsem tak narychlo projel seznam, tak klasických adventur bylo za celou dobu deset, to mi přijde naopak dost málo. *1* Zdaleka nejvíc jedou ty střílečky/skákačky, ať už 2D nebo 3D.
  • Super díl, díky za adventuru a ještě ke všemu za jednu z těch opravdu nej. Ta vizuální podoba remaku se mi pravda nikdy nelíbila, ale tak zase asi nebylo úplně od věci přepínat, ať si nedotčení udělaj obrázek. Jestli někomu původní nevyhovuje a remake se mu zalíbil a díky tomu si hru zahraje, tak pořád dobrý.
  • prave som znova rozhoral trojku - najlepsia cast serie
  • oba Monkey Islandy jsem kdysi dohrál bez jediného nakouknutí do návodu. Příjemné a hlavně vtipné hry. Jsou to takoví lepší Piráti z Karibiku
    • To jsi ale fakt borec, protoze hlavne druhej dil byl dost peklo. Slovu "prijemny" moc nerozumim. Jak potom rikat dnesnim adventuram? :)
      • nightborne
        Některý jsou stále ještě příjemný =). Třeba novej King's Quest - vyzkoušej, jestli jsi nehrál =).
    • tak to seš borec, žes vymyslel to s tou vopicí...
  • species
    soldier of fortune, mechwarrior 3, driver a treti GTA.... k tomuhle listu pridat jeste pvni Half Life (c&c uz bylo) a mame tam asi tak vse pro co jsem hlasoval :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit