Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda báječná hratelnost... Kdyby tam nebyla tak zpackaná kamera, možná. Jinak to byla kouzelná hra teda pro mě. Ta grafika tehdy prostě vypadala pohádkově. I když tu kameru sem proklínal.
    • To s tou kamerou jsem nikdy nepochopil, co jí vyčítali. Stejně tak u Tomb Raiderek od Legends. Mně přišla všude v pořádku.
      Ovšem hrál jsem to tehdy i na PC na gamepadu.
      • Mně na ní vadilo to, že když se člověk dostal na nějaké "specifické" místo tak se kamera změnila, tím se změnilo i ovládání (tj. šipky začaly fungovat opačně) a nebo jen neukazovala, tak blbě, že nebylo vidět kam skáču nebo co mě tam čeká. Třeba v tom game playi to je nádherně vidět vždycky když Pavel někam seskočí nebo naopak vyskočí. Občas se dokázala trefit pěkně až nádherně ale sem tam měla právě tyhle chvíle.
      • Tyhle hry jsou jako dělané pro gamepad. Tenhle díl jsem hrál ještě na klávesnici a myši a pak je s kamerou fakt problém, i když se na to dá zvyknout. S gamepadem to je přirozenější, i když mě občas kamera také zradila. Spousta her je neoprávněně strhávaná jenom proto, že stále dost tvrdohlavců si trvá na klávesnici a myši.
  • kdy nahodíte podcast 228?
    • na youtubu uz je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit