Retro GamesPlay – hrajeme The Elder Scrolls III: Morrowind
-
Hele doufam, ze s odchodem Pavla a Honzy nebudou stare dily retra smazany, to by byla vazne skoda, pac se IMHO jedna o hooodne kvalitni a unikatni obsah...
-
Už pokrytí E3 přímo v LA dopadlo jasně ve prospěch Vortexu. Srovnejte si, kolik zajímavých videí a postřehů vyprodukovali Jirka se Zdeňkem (Vortex) vs. Šárka s Lukášem (jinak nic proti nim). A teď konec retra. Pevně doufám, že Gamesy neklesnou na úroveň Hrej.cz a budou zdatně konkurovat Vortexu. Nějak ubylo gamesplayů, snad bude nahrazen páteční výpadek retra gamesplayi. A na nový projekt Pavla s Honzou se určitě kouknu.
-
lepšie by som to nenapísal. dá sa len súhlasiť a pripojiť sa k poďakovaniu obom pánom.
-
legendárna hra v legendárnej relácii :)
morrowind som dostal svojho času ku grafickej karte spolu s prvým ghost recon. a od tých dôb som beznádejne chytený do osídel týchto dvoch sérií.
morrowind ma vtedy (asi ako väčšinu) uchvátil najmä svojimi možnosťami formovania postavy. vlastne som ho nikdy nedohral... ale postáv mám v ňom vytvorených pár desiatok a dovolím si tvrdiť, že som preliezol drvivú väčšinu ostrova a k nemu priľahlých pobrežných vôd. dodnes si pamätám niektoré "skratky" ako sa dostať k záchytným bodom, prípadne trasy silt stridera tak, aby som si minimalizoval čas a náklady. a balmoru... tej mapu nakreslím z pamäti aj o polnoci po fláme :D
P.S.: snáď aleš vo fight clube vysvetlí, prečo retro končí. games tým prichádza o jeden z nosných pilierov a spolu s obmedzením gameplayov, ktoré v posledných mesiacovh výrazne cítiť sa posúva bližšie k osudu hrej, ktoré buduje značku späť od nuly. veľká škoda a pre redakciu problém, lebo konkurencia v podobe vortexu je naozaj citeľná.
-
Odchod Honzy a Pavla je pro games.cz škoda 😢.
Oběma děkuji za všechny jejich fantastická retro videa a přeji jim, ať se jim v novém projektu daří. Doufám, že bude minimálně stejně kvalitní jako retro videa na games.cz