Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    tahle hra potřebuje v dnešní záplavě remaku, ten svůj!
  • toto som hraval jak blazon!
  • Mato1987
    Napadlo ma tak, keď som si pozrel tento gamesplay, nechystáte sa niekedy v budúcnosti spraviť "gamesplay" z hry Soldier Of Fortune? :)
    • Prvni SoF byl odpad ale dvojka byla dobra.
      • přesně naopak kámo
    • Yessss. To byl nehorázný nářez, když jsem to hrál poprvé jako malý smrad. Miloval jsem ten zvuk brokovnice a vůni krve a spáleného masa. Ale jinak jsem byl hodné dítě *1* .
      • Mato1987
        Brokovka mala parádny zvuk to je pravda :D:D ja som zase miloval zvuk deagla, keď som dal hedšot na dialku, to bolo ako balzam na dušu *14*
        • My jsme v herně pořád dokola sjížděli první level. Trefit močícího mezi nohy byla povinnost:)
  • Veskoslav
    Jo pamatuji si, nejvíc mě dostaly ty souboje. Škoda jen, že to herní obec nepřijala zrovna nejlépe. Dalšího pokusu jsme se dočkaly až v Jedi Academy.
  • Chvalim vyber hry, tahle na to cekala jak sul. Naprosto unikatni zalezitost, doufam bude tento letsplay mit uroven ;)
  • Celkem maso hra, v té době skutečně něco neviděného. Pamatuju si, jak sem se nečapal a dlouho tvrvalo, než sem se do hry dostal. Tohle je takový předchůdce DS, aspoň co se týče soubojů a obtížnosti.
    • Podobně na tom je Blade of Darkness.
      • Inquisitor
        Jo to bylo maso s láskou vzpomínám :)
  • První level kterej sem si koupil měl přiloženou tuhle hru. *1*
  • Mato1987
    cez víkend pozrem :) už teraz cítim ten závan nostalgie, si pamätám, že na svoju dobu mala táto hra fakt parádnu grafiku
  • Nejlepší bylo hrát ty arény, kde šlo bojovat za jakoukoliv postavu ve hře.
  • To bylo kdysi davno jako hra zdarma k Levelu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit