Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme vrahounskou stealth klasiku Hitman: Codename 47
17.7.2015 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
Kluci výborný gameplay!!!
Hrajte dál prosím. Zajímalo by mě jestli budete hrát retro hry pravidelně, to by mohla být docela prča *1* -
-
VždY každý pátek ve 4hodiny... to je myslím celkem pravidelně. *3*
-
-
Každopádně věta "I need to use your bathroom." je legendární. (Ve stejný misi v Contracts to už řiká bohužel jinak)
A dost se bojim, že Batesona v tý nový hře vyměněj... -
-
Bateson je oficiálně potvrzený pro Hitman 2015 :).
-
Výborná je i recepce v hotelu, kde se nenápadně představuje jako Mr. Reaper :)
-
-
Pro mě pravý Hitman začal až druhým dílem.
-
-
Tak jestli jednička nebyla první díl, cos hrál, tak je to pochopitelný.
Já se se sérií seznámil právě skrze Codename 47 a nebýt jí, asi bych se zdaleka takovym fanouškem nestal. Ta atmosféra je tam boží a i ta hardcore obtížnost má furt něco do sebe. -
-
Můj první byl Absolution, teprve po něm jsem začal dohánět všechny díly :D.
-
-
jsi hrozně mladý :O
-
-
Já jako první hrál demo Silent assassin na PS2. *4*
-
-
-
Hrál jsem poprvé čtyřku, pak jsem si to dal od prvního dílu, ale užil jsem si jen ten druhý a třetí.
-
-
Tak čtyřka byla ve svý době nejpřístupnější... ale je to škoda, takhle se ochudit...
-
-
Na rozdíl od dvojky a trojky jsem ji ale nikdy nedohrál.
-
-
Aha, tak to je zvláštní... Už tam mi totiž přišla řada věcí zjednodušená. Ne tolik jako Absolution, ale víc přizpůsobený hraní na konzolích to bylo.
Tak nedohrát Blood Money mi taky přijde jako ochuzení se :)
A vůbec já si ty hry (v jakýkoliv sérii) užiju vždycky nejlíp, když je hraju chronologicky (jediná výjimka byl Soul Reaver 2, kterej jsem kdysi koupil za 30 korun v Levných knihách a přestože jsem vůbec nechápal, co se v tý hře děje, tak moc mi učarovala, že jsem si sehnal ostatní díly a stal se ze mě "die hard fan" *1* ) -
* myslel jsem čtvrtý díl, že jsem nedohrál, ty píšeš, že byl nejpřístupnější, já ten pocit nemám.
-
No proto si myslim, že v případě týhle série je jedinej způsob, jak si jedničku užít, ji hrát jako první.
-
-
-
-
-
-
nevim jestli byl nutnej ten radoby vtipnej a kritickej komentár, tady tuhle 15 let starou perlu kritizujete a hledate chyby a na druhou stranu nove hloupe hry tu dostavaji 10/10 *7*
-
Hmm, dostal jsem zas chuť na Death to Spies.
-
Ježiš to je tlama *15*
-
-
Čistíš si zrcadlo?
-
-
Pro mě jednička z celé série neatmosféričtější. Jen zaslechnu znělku v menu, tak chytám zimomriavky. Nostalgie jak sviňa. Hratelnostně se to sice na další pokračování nechytá, ale jak kluci zmínili - v té době to bylo zjevení. I proto si jedničku každých pár let zopáknu, a to dokonce raději než jiné díly.
-
Borci, dejte Czech retro games a zaparte treba Mafia, Vietcong, Operace Flashpoint, Hidden and Dangerous a mate mesic co hrat ;) Treba muzete zkusit prizvat i nekoho z tvurcu. Myslim ze by to mohlo byt hodne zajimave
-
-
Vietkong slibovali a slibovali nakonec na něj nedošlo s tím mně docela štvou... vždyt je to legendární hra dneska! škoda že 2jku kterou jsem měl (rovněž originál už postihl neduh který se táhne dnešní dobou...) a nebylo to nic moc zlatý Viet1 a pak pěst Alpha... i když ten druhý už není takový machr "Chcípněte zasraní rejžožrouti!!"
-
HnD by nemusel byt spatny gamesplay. Vietcong nevim po hodine a pul by stejne byli furt v dire :D
-
-
Tak teď už snad vědí, že mají i baterku :D
-
-
-
neni mozne spristupnit tieto streamy aj v nemecku?
-
prý vymyslel *1* ten "citát" je kopírka textu Chtěl bych se jmenovat Jan od Buty, což byl v roce 2000 docela hit
-
-
Pouzivaji to vkazdem gameplay a ani nevi co to pouzivaji? Detem a blbcum "citaty" do ruky nepatri.
-