Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme vrahounskou stealth klasiku Hitman: Codename 47
17.7.2015 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
VždY každý pátek ve 4hodiny... to je myslím celkem pravidelně. *3*
-
Vietkong slibovali a slibovali nakonec na něj nedošlo s tím mně docela štvou... vždyt je to legendární hra dneska! škoda že 2jku kterou jsem měl (rovněž originál už postihl neduh který se táhne dnešní dobou...) a nebylo to nic moc zlatý Viet1 a pak pěst Alpha... i když ten druhý už není takový machr "Chcípněte zasraní rejžožrouti!!"
-
Já jako první hrál demo Silent assassin na PS2. *4*
-
Kluci výborný gameplay!!!
Hrajte dál prosím. Zajímalo by mě jestli budete hrát retro hry pravidelně, to by mohla být docela prča *1* -
jsi hrozně mladý :O
-
Můj první byl Absolution, teprve po něm jsem začal dohánět všechny díly :D.
-
Bateson je oficiálně potvrzený pro Hitman 2015 :).
-
Aha, tak to je zvláštní... Už tam mi totiž přišla řada věcí zjednodušená. Ne tolik jako Absolution, ale víc přizpůsobený hraní na konzolích to bylo.
Tak nedohrát Blood Money mi taky přijde jako ochuzení se :)
A vůbec já si ty hry (v jakýkoliv sérii) užiju vždycky nejlíp, když je hraju chronologicky (jediná výjimka byl Soul Reaver 2, kterej jsem kdysi koupil za 30 korun v Levných knihách a přestože jsem vůbec nechápal, co se v tý hře děje, tak moc mi učarovala, že jsem si sehnal ostatní díly a stal se ze mě "die hard fan" *1* ) -
Tak teď už snad vědí, že mají i baterku :D
-
* myslel jsem čtvrtý díl, že jsem nedohrál, ty píšeš, že byl nejpřístupnější, já ten pocit nemám.
-
Výborná je i recepce v hotelu, kde se nenápadně představuje jako Mr. Reaper :)
-
No proto si myslim, že v případě týhle série je jedinej způsob, jak si jedničku užít, ji hrát jako první.
-
Na rozdíl od dvojky a trojky jsem ji ale nikdy nedohrál.
-
Tak čtyřka byla ve svý době nejpřístupnější... ale je to škoda, takhle se ochudit...
-
Hrál jsem poprvé čtyřku, pak jsem si to dal od prvního dílu, ale užil jsem si jen ten druhý a třetí.
-
Tak jestli jednička nebyla první díl, cos hrál, tak je to pochopitelný.
Já se se sérií seznámil právě skrze Codename 47 a nebýt jí, asi bych se zdaleka takovym fanouškem nestal. Ta atmosféra je tam boží a i ta hardcore obtížnost má furt něco do sebe. -
Každopádně věta "I need to use your bathroom." je legendární. (Ve stejný misi v Contracts to už řiká bohužel jinak)
A dost se bojim, že Batesona v tý nový hře vyměněj... -
Pro mě pravý Hitman začal až druhým dílem.
-
Pouzivaji to vkazdem gameplay a ani nevi co to pouzivaji? Detem a blbcum "citaty" do ruky nepatri.
-
Čistíš si zrcadlo?