Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hráli jsme legendární RPG Ultima Underworld
27.2.2015 | Redakce Games.cz
16 příspěvků
-
Diky za gameplay! Osobne povazuju oba dily UU spolecne Wizardry 7 za to nejlepsi, co kdy v zanru cRPG vzniklo (nehral jsem Ultimu 7).
-
TO MAX: Olejník je pro tebe možná nudnej, ale má to, co ty asi nikdy mít nebudeš. Je totiž chytrej a umí zaujmout. Ty si nezaujal ani češtinou ty moulo.
-
-
Je to chytrý a hezký chlapec. ano.
-
-
Panove velka skoda, ze jste neukazali pokrocilejsi cast hry. Reseni hadanek pomoci kouzel - jako gumidek, chuze po vode atd.
-
Pěkný,já jsem hrál až druhý díl, jedna z prvních her, které se k nám začaly dovážet a první hra, co jsem si koupil na pc. Byly to krásné časy, tehdejší hry jsou dodnes legendami.
-
Jedna z nejlepsich her, co kdy byla vytvorena. Skutecna kultovka. Stravil jsem s ni mnoho hodin hrani.
-
Opravdu to bylo jenom na dvě diskety? Už si to nepamatuju a měl jsem jenom kolekci obou dílů na CD, ale tohle se mi nezdá.
-
-
Originálka, co mám na polici je na 4 disketách.
-
-
Páni to je jak dneska hra na 4DVD a více...
-
-
Čtyři diskety, to ještě nic není :)
-
-
-
-
Bude někdy i retro Road Rashe prosím? Na ten bych koukal s údivem. Nedávno jsem to hrál na PSPéčku,když se mi porouchal notebook a pecka pařba *5* *5*
-
-
Asi časem uděláme nějaký závodní speciál, třeba 15 minut z každé hry... takže tam by se to asi dalo nacpat
-
Ten byl výbornej, ale na letsplay to není, tam není moc co ukazovat.
-
-
Hra na KS uspěje asi s odřenýma ušima.
To jsem zvědav co z toho vyleze. Již jsme viděli, že i když někdo vybere více a odškrtne si věci navíc, tak je výsledek stejně nic moc. Poté se ptáme jak by to vypadalo bez těch bodů navíc. Zde to uvidíme. -
s olejnikem už nehrajte je nudnej
-
-
Troll alert: Failed. *2* *2* *2* *2*
-