Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pamatuji jsi tu misi jak v hangáru na konci čekal ten Sith to bylo dobrý, i mp!
    • Nebyla to mise z demovky, ktera ve finalni hre nebyla? :)
      • Ne, ve hře byla ...bojoval jsi s ním a pak jsi měl na výběr ho zabít nšbo ho nechat ...dle toho se pak dál odvbíjela hra ...resp. to s kým vším jsi bojoval ..
  • samuel.polak
    zufalo cakam na pokracovanie v novej grafike... najlepsia multak šermovačka
    • mulťák klidně oželim.
  • Hra je to dobrá, co mě ale štve, že jak získáte sílu z většiny oponentů se stanou pouze hračky a vy jste bůh. To platí pro Force unleashed.
  • tu hru znám i po těch letech zpaměti. Je to asi hra, kterou jsem projel do konce nejvíckrát v životě, možná 6x, i na nejtěžší obtížnost. Dle mého nejlepší hra ze světa SW. Variabilita gameplaye - začíná to jako FPS, ve třetině hry získáte light sabre, a pak postupně odemykáte síly. Skvělý level design (Bespin, Nar Shaddaa), skvělý příběh, dodnes nepřekonané souboje se světelnými meči.
    Jenom škoda že ten gameplay začínáte v prvním levelu. Chtělo by to alespoň předvést souboje se světelnými meči
    • Jedi academy jsem měl radši - právě kvůli tomu FPS začátku, kterej mě moc nebavil, v academy jsou meče od začátku a na blaster skoro netřeba sahat...
    • Souhlas. Jedna z nej FPS a první Jedi Knight je možná ještě lepší. První hra, kde byly first person souboje s lightsaberem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit