Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • UNIactvrtyznak
    Jako nechci se hádat, ale na vrcholu je přeci jen ten KOTOR no...:)
  • I, II, III a VII jsou díly, které jsem viděl a už je nemusím vidět znova. IV, V a VI jsou díly, které si s radostí jednou za pár let pustím třeba po čtvrté :) takže asi tak
  • Ne není méněcenný, jen by to byla diskuse mezi posluchačem dechovky a rocku...
  • Takže protože se mi líbí první a druhá epizoda tak je můj názor na SW méněcenný?
    To jako každý má mít stejný názor na ty filmy nebo jak?
    Já holt vyrůstal v dobách preqeulů a to mě možná holt ovlivnilo :)
  • Pokud někdo vyzdvihuje epizody 1 a 2, tak je snad zbytečná jakákoli další diskuse o kvalitách SW filmů. *4*

Vždycky si vzpomenu na ty protáhle ksichty po první projekci Epizody 1
    https://www.youtube.com/watch?v=KseqzmcqQBQ
  • Jedině TIE-Fighter. *7*
  • taky jsem si dával maraton, akorát jsem se u něj modlil, abych už konečně byl u 4ky
  • Osobně mám radši dokonce i epizodu I a II než díly IV+
    Onehdá jsem si dal SW maraton, ale po trojce jsem přestal, do IV a dále už se mi nějak nechtělo :D
    Nicméně, VII je naprostý odpad.
  • fuj to hnuzna grafyka! to grat nepudu! mamy dej mi oblatek!
  • Jo, to byla samozřejmě pecka, ale víc se mi líbil Star Wars Racer: Episode 1. Ta hra nestárne, stejně jako Outcast :)
  • Taskoo - mám všechny sw v limitovaných edicích na blu ray (rogue one výjde až tak za čtvrt roku) a stejně nejlepší mi příjde epizoda 5, i force awakens mi přišlo lepší než 3, nebýt tam samuel l jackson tak se na to skoro nedá koukat, zvlášť na obiwana a to jsem fanda mcgerora, (nejen ale hlavně trainspotting *3* )
  • Sorry, ale epizoda III je lepší než všechny ostatní SW dohromady :)
  • Nakonec zůstaneme u původní trilogie *4*
  • rogue one je jak nějaáky nelicencovaný space wars :D
  • Samozřejme TIE-Fighter
  • Bezkonkurenčně druhá nejlepší. Vyzkoušej X-Wing:Alliance
  • Jo!! Outcast bezkonkurenčně nejlepší hra ze světa SW. Dohrál jsem to snad stokrát ... první mise znám nazpaměť, Desann a Tavion byli skvělí záporáci. Na téhle hře bylo nejlepší, že měla naprosto úžasný multiplayer, do dnes nepřekonané boje se světelnými meči a komunitu. Je tu někdo kdo hrával na Chellu u Joshuaxe? Taky jste byli v nějakým klanu a dělali clan wary? Nezapomenutelné mapy steets, bespin, módy instagib, vyvážení světlá vs temná strana ... paráda, hra na kterou spolu s runescape vzpomínám nejradši :) velká škoda, že multiplayer umírá i u takto dobrých her, JK II, UT 2004, Far Cry, Battlefield 2, Vietcong a možná i první díly CoD, to jsou hry, které by si ten mulťas stále zasloužily.
  • Ne, ve hře byla ...bojoval jsi s ním a pak jsi měl na výběr ho zabít nšbo ho nechat ...dle toho se pak dál odvbíjela hra ...resp. to s kým vším jsi bojoval ..
  • Jen tři episody a Rogue one *3*
  • ty jsi neviděl, co Disney provedlo se SW ve filmu? Ta hrůza co vypustil do světa JJ Abrams a Disney je pohřbením světa SW. SW má jen 6 epizod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit