Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: Oddworld Abe's Oddysee
16.12.2016 | Redakce Games.cz
21 příspěvků
-
Tahle hra mě neskutečně doháněla k šílenství......ale taky je to nejlepší plošinovka co jsem kdy hrál *2*
-
-
Dodnes se mi nepodařilo tuhle věc dohrát. A kdybych se o to pokoušel, na konci budu mít asi podobný množství vlasů, jako Abe. Ale sakra, máš pravdu, Oddysee i Exoddus jsou pecky, na který rád vzpomínam.
-
-
Já to mám dohraný tak 10x a pokaždý záchráněno 99 mudokonů :)
-
Taky jsem to tak měl, ale nedávno jsem si pořídil remaster a musím říct, že se opravdu povedl a od hry jsem se neodlepil, dokud jsem jí nedohrál :) Kdyby se dělaly žebříčky remasterů, možná by to u mě i vyhál :)
-
-
-
Hello
Hello
Follow me
Okay -
-
Oops
-
-
Fantastická hra. Krásné vzpomínky.
-
Moje úplně první koupená hra na PC. (koupila mi jí mamka tenkrát ve 14ti v JRC na národce za 2.000,-!!!). Naprosto nejlepší a dodnes nepřekonaná! Snad jen Heart of Darkness bylo blízko a Flashback.
-
Exoddus byla hra, která mě přesvědčila koupit si můj první LEVEL!
-
Děkuju za fajn strávenou hodinku =). Musím říct pánové, že to máte připravené fakt na úrovni, smekám. Je too super hra, má svoje místo na steamu v knihovně, někde se mi ještě válí v krabici na cd od ps =))
-
velmi pekná hra to bola.:)
-
svojej doby moja klávesnica túto hru nenávidela ako čert svätenú vodu :D ale hra je to skvelá. paradoxne jedna z mála, čo som nikdy nedohral aj napriek jej kvalitám. vtedy bola príliš "ťažká" a teraz by som sa už nedostal ani cez prvú lokáciu (Xenonauts mi ukázali, aký tuctový hráč sa zo mňa stal)
sakra hoši, zas ste nafúkli môj vianočný zoznam "musím si opäť zahrať" -
zas perfektné retro. abe bola, je vynikajúca hra. a záchrana všetkých mudokonov sa počíta medzi moje prvé achievementy vôbec :) a asi aj tie najcennejšie (i keď v tomto prípade len tie pomyselné...)
-
Škoda teho antiGamesPlaye FFXV!
-
-
ako sa to vezme. mne sa antigameplay páčil :) pobavil. občas sa proste zadarí a veci nie a nie fungovať. tak si hold počkáme o pár dní dlhšie.
-