Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: Pavel hraje akční realtime strategii Z
18.7.2014 | Redakce Games.cz
25 příspěvků
-
joo, to je nostalgie. Když jsem vstával do školy o hodinu dříve, abych stihnul alespoň jednu misi a našel jsem u počítače tátu, který kvůli Z vstal dřív o hodiny 2 z toho samého důvodu :)
-
Proč z tolika retra si vyberete strategii, kterou hráli na hrej tento týden taky? *8*
-
-
tešil som sa na retro, žial zase hra ktorú nedávno riešila konkurencia ... začína to byť trochu zvláštne.
-
-
Hraji to ve stejnem tydnu jako na hrej protoze ted vysel remaster je to napsane v prvni vete vy retardi
-
No když to porovnám se středečním hraním Z na Hrej (protože to porovnání se chtě nechtě dost nabízí), tak vás Hrej co do zábavnosti předčilo. Když už jim chcete konkurovat, tak dělejte GamesPlaye alespoň vždy ve dvou, protože mám pocit, že Pavel sám působí mírně schizofrenicky a interakce s diváky je ve dvou také o něčem jiném.
-
-
Hrej to má v malíku a jsou o dost napřed. Ale třeba články jsou lepší tady na Games si myslim.
-
-
Jo, souhlasím, mě také psaný text víc baví zde. Zatímco v gameplejích jasně vede Hrej. I podcasty tam většinou mají trochu víc šmrncu a energie. To jen tak mimochodem. *7*
-
-
Na hrej mají taky mnohem lepší stránky, krásné, přehledné moderní..
-
-
to bych nesouhlasil, ani se z homepage nedá dostat na starší zprávy
-
-
-
-
-
Teda musím říct že se mi na to dost špatně koukalo. Celou dobu jsem měl nutkání křičet na Pavla aby něco dělal, zrychlil, vyráběl, zrychlil, obsazoval, zrychlil, mikroval atd... Asi to ňák moc prožívam :)
-
Strasnej narez ta hra http://homepage.ntlworld.com/wokhoss/z.JPG *5*
-
Takovej malej detail - chybí ti text v obrázku kemo *1*
-
-
... pardon, já si nevšiml že se jedná opravdu o název hry s jedním znakem "Z", FLAME ON ME! *16* *1*
-
-
Pamatuju, že Z byla tak strašně očekávaná hra, že, když vyšla bylo to celkem sklamání ze strany recenzentů. Až časem se ukázalo o jak geniální věc jde.
-
-
byl to trapas tenkrat i ted, tam i s pesakem umikrujes tank
-
-
Nevíte někdo jak uložit pozici ve hře ? jelikož mi to nějak nejde a když navíc hru vypnu tak potom nemůžu začít od té mise u které jsem skončil a musím znova od první mise. *10* *10*
-
-
ked stlaci ESC tak ti nabehne menu a tam je save.
-
-
jo je tam save ovšem save nejde uložit rozkliknout přejmenovat prostě nic , nevím jak si uložit pozici
-
-
hergot jak mám v okně save game přepsat empty slot ať se mi hra uloží ? má někdo stejný problém ? prosím help me *9* *9*
-
-
-
-
.......nechcete už s tím kopírováním přestat?