Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: zahrajte si s námi klasickou real-time strategii Warcraft II
6.2.2015 | Redakce Games.cz
31 příspěvků
-
Vzpomněl jsem si na jeden masterpiece *1*
Jde sice o W3. ale tenkrát kdo to hrál tak znal tenhle "song" *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Zuw1SajGxFc -
vychazy tolyk novych her a vy tady hrajete take stare kokkotiny. sem si nekupoval notebuk s 6GB grafykou abych na nem hral warcraft 2 kdyz hraju na full max mordor nebo dyinglight
-
-
Kdybys radši vypnul ten tvůj notebUk a tolYk nehrál a věnoval se víc češtině, tak bys udělal lépe.
-
-
Zhruba před rokem jsem Warcraft II opět spustila, ale po pár misích jsem to kvůli tomu pohybu po mapě vzdala; je to mnohem větší otrava, než se může zdát. Honza se s tím popral celkem statečně.
-
byla to reakce na "Princ.Jablon" z 7.2. 12:23. Ty reakce porad blbnou a ne a ne to opravit ... .
-
ten remake ma i dalsi remake - Emperor: Battle of dune :-)
-
-
Vim, Emperor přinesl ale pár nových jenotek, tak to nebyla přeci jen čistokrevná kopírka jako dvoutisícovka...
Edit: a byla to první hra od Westwoodu v celkem povedeném 3d kabátu
-
-
dá se to koupit jako součást krabickovky Blizzard Anthology, třeba zde http://www.gamestation.cz/pc-hry-strategie/blizzard-anthology.htm
-
mohli by ste i pridat do retra warcraft3 jakoz to velmi uspesneho dedecka ktery se hraje do dnes kdyz blizzard nemysli na skalni fanousky a warcraft 4 je v nedohlednu *3*
-
zlata doba gamenetu :-D dojit do paranskyho doupete zaplatit par kacek abys mohl parit s ostatnima uzasny casy sem jeste nemel net :-D ted je to castecne na prd tam se aspon sesla parta zaparila pokecala... wara3 tam parit jak vozivot + csko nostalgie se mnou clouma. jinak dekuju gamesu za klic na hots... *3* *4*
-
warcraft je super, ale najlepšia RTS všetkých čias je jednoznačne Starcraft...jednička s Broodwarom
-
-
Ehm ehm.. Age of Emires II.. ehm ehm.
-
-
ISIL tomu dává deset z deseti...
-
-
Sakra, já tu tvou poznámku tak dlouho nechápal, až teď jsem si všiml toho překlepu. *1*
-
-
*1*
-
-
-
oba máte pravdu *1*
-
-
-
nedávno som to dokonca znovu celé prešiel i s datadiskom...na dnešnú dobu je to už celkom hardcore hra, ale stále zábavná a nezostarla až tak veľmi...obtiažnosť datadisku mi ale prišla dosť cez čiaru až frustrujúca
-
-
Jste jenom lamy. Jen tam clovek nesmel nic podcenit.
-
datadisk byl prave největší zabava..ale nic pro svatecni hrace..pravda.
-
-
datadysk byla nejvetsy nuda.... uz si vydel FILM DITE HYBRYD? ze ne TAK SE PODIVEJ DO ZRCADLA CYPE
-
-