Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako fajn, ale kde je gamesplay Elite Dangerous?
  • Bounty
    Je škoda, že skoro v každém retro gamesplayi používají cheaty, vím ,že toho chtějí ukázat co nejvíc a mají málo času. Ale neměli by je používat, kazí to celkový požitek ze hry.
    • když ma APM jak stara babička a jednou rukou se vrtá v nose tak toho moc neodehraje... strategie od blizzardu jsou o rychlem klikání (200/s)
  • Tilwaen
    Zhruba před rokem jsem Warcraft II opět spustila, ale po pár misích jsem to kvůli tomu pohybu po mapě vzdala; je to mnohem větší otrava, než se může zdát. Honza se s tím popral celkem statečně.
  • Yes my lord, yes, yes, bleee *15* Zlatý časy
  • Tyhle dva, to jsou hrozný moulové...
  • Dekuju, dekuju a jeste i manzelka dekuje, ze me zase neuvidi jinak nez u kompu. Naprosta klasika a uzasna hratelnost. Pamatuju si, ze jsem to hral u kamose, zacal nekdy v sest vecer a on sel rano na ucnak. V sedm vstaval, jen se podival, rekl zda jeste budu hrat, odpoved znela ano, no a kdyz prisel ze skoly, vyhodil me od toho, nebralo to konce a ted jsem tomu propadl znovu. Diky
    • da se to lečit, ale nesmíš chodit na herní weby
  • ten remake ma i dalsi remake - Emperor: Battle of dune :-)
    • Princ.Jablon
      Vim, Emperor přinesl ale pár nových jenotek, tak to nebyla přeci jen čistokrevná kopírka jako dvoutisícovka...

Edit: a byla to první hra od Westwoodu v celkem povedeném 3d kabátu
  • Hnisavec
    nedávno som to dokonca znovu celé prešiel i s datadiskom...na dnešnú dobu je to už celkom hardcore hra, ale stále zábavná a nezostarla až tak veľmi...obtiažnosť datadisku mi ale prišla dosť cez čiaru až frustrujúca
    • Jste jenom lamy. Jen tam clovek nesmel nic podcenit.
    • flash789
      datadisk byl prave největší zabava..ale nic pro svatecni hrace..pravda.
      • datadysk byla nejvetsy nuda.... uz si vydel FILM DITE HYBRYD? ze ne TAK SE PODIVEJ DO ZRCADLA CYPE
  • Lukyz
    Vzpomněl jsem si na jeden masterpiece *1*
    Jde sice o W3. ale tenkrát kdo to hrál tak znal tenhle "song" *1*

https://www.youtube.com/watch?v=Zuw1SajGxFc
  • Hnisavec
    warcraft je super, ale najlepšia RTS všetkých čias je jednoznačne Starcraft...jednička s Broodwarom
    • PreidaQ
      Ehm ehm.. Age of Emires II.. ehm ehm.
      • Coffin.Corner
        ISIL tomu dává deset z deseti...
        • PreidaQ
          Sakra, já tu tvou poznámku tak dlouho nechápal, až teď jsem si všiml toho překlepu. *1*
      • oba máte pravdu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit