Přejít na výpis diskuzí
Retro sandbox Retro City Rampage se vrací domu a vyjde v MS-DOS verzi
11.7.2015 | Adam Homola
39 příspěvků
-
Presne Merkur sa stáie vyrába a aj veľmi dobre predáva po celom svete a nepotrebuje reklamy ako lego a duplo :)
-
Nekdo snad dela pixelartovy simulatory? :D
-
Bohužel pro mě je. A čím jsem starší, tím víc prahnu po dokonalejší grafice. Hraju totiž převážně simulátory a nemůžu se dočkat až to bude k nerozeznání(jestli vůbec někdy).
Takže bohužel. -
Zrovna u této hry bych to až tak s jistotou netvrdil ... v původní hře byla možnost navolit si i CGA paletu , prokládání i monochrom ;)
-
"Petr" ..chápu jak to myslíš ale já myslel spíše samotnou práci v programu (vzhled, funkcionality, atd.), takže bych spíš řekl, že máme pravdu oba ale z jiného pohledu. Nesmíš to brát tak doslovně. Samozřejmě že to není to samé (systém) ale také je (prostředí).
-
Myslíš? Všechny ty commandery v DOS byly hlavně správci souborů. Nebyl to žádný operační systém, nic jsi v tom nespustil, nepotřeboval jsi to k fungování jakéhokoliv programu, samotné ti to bylo k ničemu... Novodobé programy pro Windows jsou stejní správci souborů, jenom často s nabalenými rozšiřujícími funkcemi. Nepotřebují k fungování DOS, opět si v tom nic nespustíš, natož program pro DOS. Tvrdit tedy, že Total Commander je hodně vzdáleně MS-DOS je tedy nesmysl. To bych mohl říct, že pořád v podstatě používám DOS, protože používám ZIP archivy.
-
+1 "Časem jsem ale zjistil, že to o grafice není." Ámen bratře!
Pod tohle se s klidným svědomím podepíšu! -
To se nekomu dnes libi. Jinak by to nevychazelo a nikdo by to nekupoval.
-
Obavam se ze to je nelecitelne... nekteri z toho vyrostou ale vetsinou je to konecna.
-
Řekl bych, že tyhle věci v DOSBoxu už vůbec nemusíš řešit. *1*
-
"pamatuji se, jak jsme snili o realisticke grafice"
To já taky. Časem jsem ale zjistil, že to o grafice není. Ty to třeba časem taky zjistíš, veteráne. *15* -
"vychází z podobných programů, které se právě v DOS hodně používaly" sis odpověděl sám...
-
Proboha proc tyhle slataniny vychazeji? A vubec vsechen retro pixel art? To se nekomu dnes libi? Ja zazil cely ten nadherny videoherni vyvoj a pamatuji se, jak jsme snili o realisticke grafice a moznostech a hltali pokroky v hernich enginech ale ted? Ted se vse zastavilo a oni nam cpou tohle? Minecrafty, terrarie a obludne remaky? Tfuj!!!!!!
-
ne, ale baví mě občas vířit stojatou vodu v jinak až příliž věcnejch diskuzích ...
-
Rotační gulomeť - a tobě to vadí že se s tím programoval? A proč ti to vadí? On tě někdo nutí to hrát?
-
danning kruger effect
-
tak šup...honem utíkejte pro ZX SPEKTRUM nebo 486....už vás vidim, celý žhavý :-D a tady pindáte něco o přínosu v programování.....boha já z vás chčiju. Pokrytci až hanba - nikdo z vás to instalovat nebude. To je jak upravovat elektronkovej radar na Migu 21 - k čemu????
-
Někdo se na 6 týdnů zavře u počítače, aby překonal výzvu, kterou je rozchodit hru na na stroji s velmi omezenými zdroji. Musí kreativně řešit problémy a díky tomu si osvojí optimalizované programování, takže získané zkušenosti může využít při dalších (nejen herních) projekterch...
No a někdo stráví v souhrnu daleko delší čas např. pobíháním po virtulálním světě, kde nasbírá hromadu XP a lootu, který může zužitkovat při dalším pobíháhí po virtuálním světě...
A teď mi řekni, kdo si víc ku*ví volnej čas? -
Kulomete, co ty jsi za imbecila?
-
Total Commander není DOS ani vzdáleně, je to jenom nadstavba, stejně jako to bylo v minulosti. S DOS má společného asi jenom tolik, že vychází z podobných programů, které se právě v DOS hodně používaly.