Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no trailer me nicim nenadchl teda..a skoda ze to neni ze stredoveku..tohle obdobi pocatku strelnych zbrani a prisernych kostymu atd.(napriklad ty bily xichty ke konci traileru) nemam rad...zlatej starej Fable 1
    • Podle mě je teda steampunk (i když tohle asi nebude čistý) jeden z nejorinálnějších stylů a je škoda, že je tak málo využíván (ať ve hrách nebo ve filmech)
  • Revoluční trailer? Ten, co to psal, asi nikdy neviděl nic od Blizzardu nebo Square Enix...
    • Přečti si článek než něco napíšeš, * Nejnovější trailer určený pro televize ukazuje, že jedinou cestou, jak se zbavit despotického bratra Logana je ***revoluce*** a ukazuje ji nanejvýš stylovým způsobem. *
  • Ten kdo to psal to píše asi že se ten trailer točí okolo revoluce
  • No já jen doufám,že Fable 3 bude technicky lepší než předchozí díl(mám na mysli otravné loadingy a např.nemožnost vystoupit na mez a všechno obcházet).
  • dvojku sem si docela užil a docela se my líbila a ted tohleto uplně se na to těším po tomto traileru snad se to povede a taky doufam že na xbox bude aspon verze s cz titulkama jak ve dvojce protože tam bývá i dobrý děj a kdyby nebyli ani ty titulky tak bych moc nevěděl oco tam ne *2* *7*
  • ta music je Young Men Dead' od Black Angels.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit