Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně se to líbí, je snad každému jasné a musí být, že ten film nedělají jen pro hráče .. Dělají to pro širokou veřejnost, aby si ten svět zamiloval každý .. jednoduché .. jestli se Vám to nelíbí na to nechodte a hrejte wow .. film je pro každého dá se říct fanouška fantasy :)
    • Jack1947
      Pro hráče v dnešní době by se jim cokoli filmového nikdy pořádně nevyplatilo...
      • No však o tom mluvím .. proto se to dělá jak to říkají pro všechny no ..
  • Když už je řeč o orkách pane Smutný, kdy bude do řitě recenze na W40k Armageddon???
  • Wowko mě rozčiluje atm (pvp) ale na film se moc těším :-)
  • TheGGG
    Uff, další PG-13 slepičárna. Už v hobbitovy to byl mazec, když tam nepadla ani kapička krve a místo pořádné řežby jsme dostali jen jakési plácání mečíky přes záda. Tady to bude teprvý soda, jsem moc zvědavej, kde budou hledat herce co maj metrový bicáky a kolik plastu padne na ty směšný velký mečíky. To se zas děti v číně nadřou při výrobě rekvizit. Ti opuchlí nerdíci v otřesných kostýmech jim tam mohou dělat komparz

PS: samozřejmě taky očekávám nějakou tu vsuvku o rasové snášenlivosti a multi kulti.
    • Na druhou stranu, alespoň tě tam pustí *3*
    • Blue.Shark
      Prosím: https://www.youtube.com/watch?v=XHqsLQieUyQ
      • TheGGG
        Uf, sledovat to fakt nebudu, ale jestli tam vyvrátili, že to nebude plastová nerdská měkotinna, tak pak zlomeny po*raný palec hore.
        • Blue.Shark
          Yup, podobnou reakci jsem čekal.
          • TheGGG
            Takže to bude omalovánka. No temným fantasy asi odzvonilo
  • Princ.Jablon
    Řešíte tu ptákviny...Rusové? USA? Politická korektnost? Černobílé rozložení příběhu? Pokud to bude jak se naznačuje, tak jsem rád, že tam bude vidět i příběhová část orků...film stylu osvícený "amík" kultůrně snídající u rodiny nepřátel a krvežíznivý bestiální němec vraždící důchodce bylo již dost (koukám směrem k tobě Fury)...o nějakou politickou korektnost tu vůbec nejde, spíš jde o to, že pokud s tématem plánují něco víc (další filmy) tak potřebují trošku silnější příběhovou základnu než že banda zelených rváčů vtrhla do láskou překypujícího Azerothu a hnusně ho drancovala, neznalým musí nastínit příběh universa...já se musím přiznat docela těším, kvalitníchfilmových fantasy není moc a po tom, co se ukončil hobit nějak není na co se těšit (tajně doufám, že se už alespoň dělá na filmu s tématem LOTR: Second Age kde dostal přes koule Sauron prvně od Isildura a nebo Silmarillionu(Sauron je sr*č oproti Morgothovi)...
    ...takže ať už to dopadne na snímek podle hry kvalitně (v což doufám) a nebo to bude jen vyefektovaná píčovina jako Avatar...tak se celkem těším až usednu do kina a zavzpomínám na dětská léta, chmury mi přináší akorát to, že jestli někdy vznikne film na motivy pro mne milovaného druhého dílu a následně trojky tak už budustarej dědek
    • to jsme tu scénu pochopili asi každej jinak, mě přišlo že na tu osvícenou snídani u nepřátel šel proto aby si mladej za*ukal *1*
  • Rejsek
    Hlavne at ma pribeh trosku hlavu a patu, epicke efekty a at je to poradna krvava fantasy rezba. Chci si sednout v kine do sedacky, cpat se nachos se sejrovou omackou, chlemstat k tomu kolu a poradne se bavit. Do kina chodim hlavne na drahe komercni trikove filmy s rozpoctem male rozvojove zeme, ktere za tech 150+kc opravdu stoji:-)
    • " ... a at je to poradna krvava fantasy rezba ... "

nechu malovat certa na zed, ale neco me rika, ze to bude pegi 12 :P
      • PG-13 keď už tak
  • No orkové nejsou vyloženě špatní. Jsou to bojovníci, kteří ale byli přivedeni do světa lidí Sargerasem. Sami jsou prostě bojechtiví členové různých kmenů, mezi kterými bují rivalita a války. Lidé a jiné rasy jsou ale stejní. V takových věcech doporučuji přečíst si knihy a doplnit si příběh, stojí to za to :). viz. příběh Medivha.
    • já ty knihy naopak vřele nedoporučuji, je to příšerný brak *4*
      • od Richard A. Knaak jsou dobre, zbytek je pruměr a nadprůměr
        • no Richard A. Knaak ma na kontě nejhorší warcraft knížku a to Noc draka která v debil*osti, zbytečnosti a tuposti předčila Kruh nenávisti minimálně o 2 třídy :). Jinak taková válka prastarých pro toho kdo to universum má rád je k nezaplacení.
          • Dodatek - ve Vládci Klanů je popsaný příběh Thralla, a je vidět, jací šmejdi byli někteří lidi, proti orkům a samotnému Thrallovi.
          • Christie Golden má fajn příběhy. Třeba Arthase snad psala ona. Každopádně nejlepší mi přišel poslední strážce - což je právě o Medivhovi. A například ve Zrodu Hordy se právě ukazuje, jak žili orkové předtím, než se dostali do Azerothu. Že žili jako lidé, starší si povídali příběhy u ohně, chodili na lov, kromě bojů mezi kmeny to nebyli žádní krvežízniví ultra vrazi. Pokud to film ukáže stejně, bod pro něj.
  • Citim patos ve stylu Avatara. Snad se mylim.
  • Takže oni chcou v tom filmu obhajit krvežíznivé vraždění orků, vypalování všeho živého a zotročeni draku? tak to jsem ku*va zvědav jak to chtěji udělat
    • No jak se dívám na mé zmínusování, tak koukám že "multikutil" propaganda je úspěšná a sluníčkáři jsou nadšeni. Holt je třeba chápat že orkové za to nemůžou, to jen bylo pár extrémistů, kteří byly vlastně i tak hodní. Prostě pohoda. Jako člověka by mě určitě zajímalo za stávající situace we Warcraftu 1, co k tomu orky vedlo. Určitě. Zdejší bando, vy se mi snad zdáte.
      • Princ.Jablon
        Jestli by tě zajímalo, co je k tomu vedlo co takhle si o tom přečíst...(?) *8*
        • knihy přečtene mám, a ty mi přidaly jen důvody navíc
      • Blue.Shark
        Každá ze dvou i více stran konfliktu vždycky sleduje nějaký cíl. To je prostě fakt.
      • To byla prece jen mirumilovna invaze *15*
  • ach jaj, film pre decka, hrdinovia na obidvoch stranach. viete ako koncia hrdinovia v reale? ako Eddard Stark
    Co tak konecne urobit fantasy film, kde hlavny hrdina bude komplexna bytost, nie dementny hrdina?
    (trosku! to mal v sebe Aragorn)...a hlavne ziadne predslovy pred nastupenou armadou, neskutocne dementne cliche to je
    • TheGGG
      To by nerdíci nerozchodili, těm stačí prsatý elfky, re*ardovaný střety armád, nějaký ten epický chorál a mohou ona*ovat.
      Hlavně ani kapku dospělýho story.
      • Kdyby bylo mistrovství světa v debilitě trollů tak ty jsi takovej debill že by si byl druhej.

Jdi si onannovat na kopii Indiana Jonese a Tomb raidera na PS kde je vše "temný" jak to máš rád a příběh je dospělý.

Nemáš zač zase tě nakrmím někdy. *3*
    • Dalsi blockbuster cilenej na americke teens, nic pro me, nicmene to zrejme bude nejlepsi film podle herni predlohy, blizzard by nevypustil nic podobneho tem dosavadnim odpadum.
      • Jiste ... pandarie ... a dalsi ...
    • K Warcraftu hrdinové patří, ale málokdo z nich dopadl dobře. Např Arthas který bojoval proti nemrtvým abych zachránil svojí zemi nakonec skončil tak, že se stal vůdcem nemtvých a tu zemi sám pomohl zničit
    • Rejsek
      Razny a motivujici proslov osoby, ke ktere vojaci vzhlizi, zveda pred bitvou moralku. Me se tyhle pasaze prave libi, hlavne kdyz pak besnici vojsko zenouci se vstric nepriteli doprovazi emotivni hudba.
      • jo, predslovy som uz videl 100x v kazdom jednom filme, neboj, aj na teba to pride, ze sa ti to bude zdat po 100a 1krat uz smiesne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit