Přejít na výpis diskuzí
Režisér Warcraft filmu odmítá stereotyp a nabídne hrdiny na straně lidí i orků
7.1.2015 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Dodatek - ve Vládci Klanů je popsaný příběh Thralla, a je vidět, jací šmejdi byli někteří lidi, proti orkům a samotnému Thrallovi.
-
Christie Golden má fajn příběhy. Třeba Arthase snad psala ona. Každopádně nejlepší mi přišel poslední strážce - což je právě o Medivhovi. A například ve Zrodu Hordy se právě ukazuje, jak žili orkové předtím, než se dostali do Azerothu. Že žili jako lidé, starší si povídali příběhy u ohně, chodili na lov, kromě bojů mezi kmeny to nebyli žádní krvežízniví ultra vrazi. Pokud to film ukáže stejně, bod pro něj.
-
No však o tom mluvím .. proto se to dělá jak to říkají pro všechny no ..
-
Pro hráče v dnešní době by se jim cokoli filmového nikdy pořádně nevyplatilo...
-
Mně se to líbí, je snad každému jasné a musí být, že ten film nedělají jen pro hráče .. Dělají to pro širokou veřejnost, aby si ten svět zamiloval každý .. jednoduché .. jestli se Vám to nelíbí na to nechodte a hrejte wow .. film je pro každého dá se říct fanouška fantasy :)
-
Když už je řeč o orkách pane Smutný, kdy bude do řitě recenze na W40k Armageddon???
-
Wowko mě rozčiluje atm (pvp) ale na film se moc těším :-)
-
Kdyby bylo mistrovství světa v debilitě trollů tak ty jsi takovej debill že by si byl druhej.
Jdi si onannovat na kopii Indiana Jonese a Tomb raidera na PS kde je vše "temný" jak to máš rád a příběh je dospělý.
Nemáš zač zase tě nakrmím někdy. *3* -
Takže to bude omalovánka. No temným fantasy asi odzvonilo
-
Yup, podobnou reakci jsem čekal.
-
Uf, sledovat to fakt nebudu, ale jestli tam vyvrátili, že to nebude plastová nerdská měkotinna, tak pak zlomeny po*raný palec hore.
-
Na druhou stranu, alespoň tě tam pustí *3*
-
Prosím: https://www.youtube.com/watch?v=XHqsLQieUyQ
-
To by nerdíci nerozchodili, těm stačí prsatý elfky, re*ardovaný střety armád, nějaký ten epický chorál a mohou ona*ovat.
Hlavně ani kapku dospělýho story. -
Uff, další PG-13 slepičárna. Už v hobbitovy to byl mazec, když tam nepadla ani kapička krve a místo pořádné řežby jsme dostali jen jakési plácání mečíky přes záda. Tady to bude teprvý soda, jsem moc zvědavej, kde budou hledat herce co maj metrový bicáky a kolik plastu padne na ty směšný velký mečíky. To se zas děti v číně nadřou při výrobě rekvizit. Ti opuchlí nerdíci v otřesných kostýmech jim tam mohou dělat komparz
PS: samozřejmě taky očekávám nějakou tu vsuvku o rasové snášenlivosti a multi kulti. -
tak určitě. ale popravdě knižní předloha got nemá zas tak velké bitvy oproti třeba tolkienovi, respektive nebyly tak stěžejní pro vývoj celého příběhu. a určitě souhlasím, že se to nevylučuje. když znovu zmíním hobita, tak i když tam ty bitvy byly, tak byly propleteny minipříběhy jednotlivých hrdinů. v tom byl jackson vždycky dobrý,
-
no Richard A. Knaak ma na kontě nejhorší warcraft knížku a to Noc draka která v debil*osti, zbytečnosti a tuposti předčila Kruh nenávisti minimálně o 2 třídy :). Jinak taková válka prastarých pro toho kdo to universum má rád je k nezaplacení.
-
PG-13 keď už tak
-
to jsme tu scénu pochopili asi každej jinak, mě přišlo že na tu osvícenou snídani u nepřátel šel proto aby si mladej za*ukal *1*
-
Řešíte tu ptákviny...Rusové? USA? Politická korektnost? Černobílé rozložení příběhu? Pokud to bude jak se naznačuje, tak jsem rád, že tam bude vidět i příběhová část orků...film stylu osvícený "amík" kultůrně snídající u rodiny nepřátel a krvežíznivý bestiální němec vraždící důchodce bylo již dost (koukám směrem k tobě Fury)...o nějakou politickou korektnost tu vůbec nejde, spíš jde o to, že pokud s tématem plánují něco víc (další filmy) tak potřebují trošku silnější příběhovou základnu než že banda zelených rváčů vtrhla do láskou překypujícího Azerothu a hnusně ho drancovala, neznalým musí nastínit příběh universa...já se musím přiznat docela těším, kvalitníchfilmových fantasy není moc a po tom, co se ukončil hobit nějak není na co se těšit (tajně doufám, že se už alespoň dělá na filmu s tématem LOTR: Second Age kde dostal přes koule Sauron prvně od Isildura a nebo Silmarillionu(Sauron je sr*č oproti Morgothovi)...
...takže ať už to dopadne na snímek podle hry kvalitně (v což doufám) a nebo to bude jen vyefektovaná píčovina jako Avatar...tak se celkem těším až usednu do kina a zavzpomínám na dětská léta, chmury mi přináší akorát to, že jestli někdy vznikne film na motivy pro mne milovaného druhého dílu a následně trojky tak už budustarej dědek