Přejít na výpis diskuzí
Riccitiello: „Pohybové ovladače nevytlačí ty klasické“
5.1.2011 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Někdo snad mohl myslet opak?
-
-
Laikové ano.
-
-
Nejzajímavější informace v článku: ,,Plus, já sám třeba přijdu domů, sednu si a hraju tři, čtyři hodiny Dead Space nebo Medal of Honor.'' - začínám měnit názor na "hektický" životní styl vrcholného managera :)
-
zejtra bude čtvrtek.. vydá o tom nekdo článek?
-
hm dobra kravina. Ale mohlo by top byt dobre na rozne sporty .Box, bojove umenia a podobne veci. Klasicke FPS a RTS asi nie. Po jednej hre musia ruky boliet ako ..... .
-
Pán bude asi znalec...
-
Dobré ranko, je mi 27 a kinecta jsem si na vánoce koupil a musím říct že je to paráda at už hraní tak třeba i cvičení u nejmenovaných her.... já osobě se těším na hromadu her která snad vyjde...... i když dávám za pravdu, že dead space nebo call of duty si na kinectu představit neumím, ale třeba nový fight night si představit dokážu .
-
mr.Riccitiello bohužel moc daleko nevidí a dělá chybu.... *3*
-
-
Já s ním souhlasím. Nedokážu si představit smysluplné využití pohybového ovládání u skupinových RPG typu Baldur's Gate nebo tahovejch strategií jako např. King's Bounty. Jsou prostě typy her u kterých pohybové ovládání k ničemu není. Ale já evidentně (jsa PC tahovej erpégéčkař) nejsem pro pohybové ovladače cílová skupina *1*
PS: Jsem zvědav, zda vznikne nějaký ten "nový" žánr založený na pohybových ovladačích. -
-
Souhlasím s Váma, ja hral box a i když jsem ve fitku každý den tak po hodině jsem docela umíral :-) ale jak říkate tředa Darksiders by se na tom prostě hrát nedal !!!! ale kdo vi co všechno může příjít!!!!
-
-
ja s nim souhlasim....chci te videt po peti hodinachhrani nakinectu, budes vymackanej jako grapefruit..
-
-
no vzhledem ktomu že u všeho jsem tak max 2 hod tak asi né.Jednou jsem skejsnul u EyeToye 3hodinky a bylo mě druhej den fajn
-
-
-
Jako kazda novinka vyhypovana marketingem to vyvolalo u nekterych vlnu nadseni. Casem zase opadne. Prakticky jsou tyto ovladace skutecne vhodne jen pro uzky okruh zanru a to jeste u her kde nevadi zpozdena reakce.
*3*