Přejít na výpis diskuzí
Richard Hilleman z EA: Hry jsou příliš komplikované
26.9.2013 | Ladislav Loukota
81 příspěvků
-
No jo však ty vaše poslední hry taky podle toho vypadaj. *7*
-
-
Záleží jaké a od koho:)
-
-
Hry jsou příliš komplikované?
Tak uz i Press A for Win je na Amiky moc? Co nas probuh jeste ceka? -
-
No, asi to ze budou jako neinteraktivni film . Moznost si zvolit zda hrat ci se jen divat *15* *3* .
-
-
Kre*en
-
lol... by me zajmalo co by rikal po zahrani DCSka treba a-10 :D mozna by se nedostal ani pres startovaci proceduru u mustangu :D
-
:D
-
vyznieva to trochu paradoxne ked naopak v poslednej dobe sa kritizuje pravezjednodusovanie hier koli msovosti a konzolam. Ale ja som to pochopil tak ze hry sa dost zjednodusuju v designe alebo hernych postupoch a naopak su zbytocne prekomplikovane v hernej mechanike. A niekedy mam pocit ze niesu ani prekomplikovane ale tazko nelogicke, ale to sa netyka len hier. Skor tak nejak chyba zlata stredna cesta. Bud tu mame uplne tupe a jednoduche hry, ktore sa pomali hraju same alebo potom rozne uber zalezitosti ktore aj ked niesu simulatorom to dost prehanaju.
-
Ať si kdokoliv hraje, co je pro něj nejlepší. Osobně u hry trpím a následně jsem na vrcholu blaha, že jsem nějakou těžkou věc vůbec dohral. Ale nabízí se otázka slovy klasika: "V jakých teda žije relacích?"
Že bychom se přeci jen dočkali "start game" "press Enter" "You win"? Není možná :) -
Ale je pravda že jsem pár let zpátky zkoušel jeden díl NFL (na pc) a absolutně jsem nebyl schopnej to ovládat a hrát. Po asi třech hodinách trénování ovládání a jednom prohraném zápase, (kdy mi nešlo ani správně hodit míč) jsem to odstranil.
Každopádně poslední sportovní hra kterou jsem hrál dlouho a bavyla mě bylo NHL 2002 -
-
Madden je docela v poho, ale musíš znát pravidla americkýho fotbalu... pak to jde samo
-
-
To ne, pravidla znám. Sem tam se na to kouknu, ale já mluvil přímo o zmateném a špatně uchopitelném ovládání. Zkoušel jsem to tenkrát na klávesnici + myš a ani po třech hodinách trénování jsem prostě vůbec nevěděl. Ale tak víš co, tenkrát jsem byl o dost mladší a navíc je to hra dělaná vyloženě na gamepad...
-
-
-
vzdyt ma pravdu kolikrat musím cist slozite manualy abych vedel vubec co mam delat a ovladat hry celou klavesnici, tohle je dlouhodobe neudrzatelne. treba nedavno jsem si stahnul europa universalis a tam jsem nebyl schopnej dohrat ani demo *7*
-
-
Chudáčku, co ty jsi dělal v dobách, kdy jsme všichni pařili Hind, jehož manuál měl tuším kolem 100 stránek.
-
-
A vzpomněl jsem si ještě na starší díly Civilizace, kde měly manuály dokonce přes 200 stránek.
-
-
Bobátko Joe. A co jsi proboha čekal? EU patří mezi nejtěžší hry a "lidé" jako ty to muselo minout pěkným obloukem. Mimochodem, pakliže si nezvládl ani tutorial, který tam je, tak je mi Tě upřímně dost líto. Ale nebuď smutný, CoD tu vždy byl a vždy bude pro Tebe. Protože i takový Mortal Kombat je podle mě na tebe příliš složitý:)
P.S: Joe, zkus Dragon Commander. To je hra, která ti dá jasně najevo, že blbouni jako ty, nechť se vrátí ke špatnému trolování a hraní Hello Kitty a Hello Pony:) -
-
Joe , je nic jineho nez jen nespokojeny troll a dava to patricne najevo nim bych se ani moc nezabyval.
-
-
Ta hra taky neni pro lidi co mají iq pod 90
-
Že ti to za to stojí se takhle veřejně ztrapňovat. *1*
-
To se docela divim, že jsi to vůbec dokázal spustit.
-
Běž si zahrát Cod prosimtě ty děcko ...
-
-
EA je zlo.