Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KarelKarel

    Za mě zklamání, mám PC dělo za 60k a stejně to nejde na FULL. Optimalizace příšerná.

  • UBI zatím nezklamalo a zatim zvalo do všech uzavřených beta verzí co kdy měli..Kupovat tatim nebudu, protože nebim co dřív hrát..ale z bety mám jasno... Tohle je Steep dohnanej k dokonalosti

  • Me to mega bavi!!!!! Ou jeeeea

  • Corvus

    Vyzkoušel jsem x hodin bety a... ne. Tohle fakt ne. Za mě je to neuvěřitelná pseudocool úchylárna, která si bere za cíl vypálit hráči oční sítnice explozemi barev, zahltit jej info-bordelem, milionem zbytečných ukazatelů, kombinací, ohodnocení, vyhodnocení, o nadmíru otravném "příběhu" a doslova odporných rádoby cool postavách, rádoby cool slangu a rádoby cool přenosech nemluvě. Tahle megaotravná kombinace-slátanina, kterou ocení pravděpodobně jen aktuální streamerské generace (?), mě natolik sr*la, že jsem hru s velkým oddechnutím smazal z disku a zapomněl, že existuje. Vražedné sjezdy v národních parcích na kole, za doprovodu např. The Offspring, byly fajn (oproti tomu létání je neuvěřitelně nudné, nehratelné), ale ne... tohle fakt ne. Mimochodem jsem zvědavej, zda zájem o hru vyhasne po půl roce jako v původním Steepu. Za mě maximálně 5/10 a to ještě za předpokladu, že člověk vypne zvuky cut-scén a co jde, skipuje.

    • Já se tý hry musim zastat. Postavy, jejich chování a dialogy jsou sice na zvracení, ale jsou tam v podstatě jen na začátku, dělaj pouhý křoví a pak už otravujou minimálně. S barvama úplně problém nemám a hra vypadá a jede parádně i na starym xboxu. Steep mi přijde podceňovanej, ovládání, fyzika, animace atd. byly fajn, akorát to bylo celý postavený na výzvách, což je časem trochu otrava. RR přidává, co Steepu chybělo, jako jsou třeba hromadný závody (který mi momentálně přijdou zábavnější než s autama ve Forza H. 5, kde AI drivatarů je špatnej vtip). Ta hra rozhodně neni bezchybná, ale co má dělat, dělá za mě dost uspokojivě a házet jí do koše jen kvůli infantilnímu úvodu do hry by nebylo asi fér. Jinak létání mě moc nebavilo ve Steepu, tady v pohodě, hlavně wingsuit, lítat 200 km/h s pupkem pár cm nad zemí nebo mezi stromy a koukat jak se hrnou body je už celkem adrenalin. Nechci měnit tvůj názor, jen přihazuju i něco pozitivního, aby tohle vlákno nebylo tak depresivní :D

    • Nahodou Steep byl super skoro ve vsem - super grafika, prijemne se to hralo i ovladalo, vsechny sporty mely neco do sebe a mohl to byt jak prijemny relax, tak tezka challenge, podle toho co si zvolil. Ja spis dodnes nechapu ze se vice neuchytil, rad se k nemu pravidelne vracim.

      • nightborne

        Nápodobně, čas od času Steep pouštim a je to pořád super věc =).

    • nightborne

      Vždyť to ale píšu - stylizace mi působila fyzickou bolest úplně stejně jako tobě a se zapnutejma dialogama to podle mě snad ani nejde hrát, pokud je člověku víc než jedenáct let, ale něco podobně subjektivního nemůžu až tak moc odrážet v hodnocení. 

      Jízda jako taková je fajn, když člověk akceptuje, že hraje extrémní arkádu. A to je hlavní, ne?

    • takze neco jako forza horizon?

      • J.V.Stalin

        Jo, to bylo první co mě při tom jeho popisu napadlo. Úplně stejně degenerovaná záležitost.

    • Lateralus

      Mám na chlup stejné pocity. 

      Hned u úvodního tutoriálu mi při létání blesklo hlavou: "Ježiši, kolik těch koleček musím ještě proletět, aby mě pustili na kolo?". 

      Pak jsem se dostal na kolo, dal dva sjezdy, ujistil jsem se, že snowboarding je opravdu tak příšerný jak vypadá a hru smazal. 

      Za mě, strašné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit